Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S tajným posláním do Jižní Ameriky ve filmové verzi televizních příběhů MAJORA ZEMANA. Film tematicky navazuje na příběhy tv. seriálu "30 případů majora Zemana". Můžeme se tedy opět setkat s majorem Zemanem s podplukovníkem Žitným, majorem Hradcem i poručíkem Gajdošem. Děj filmu se odehrává v roce 1972 v kterési jihoamerické zemi a ukazuje činnost mezinárodní kontrarevoluční centrály, kterou však ústřední postava filmu - major Hradec - odhalí i za cenu nasazení vlastního života. Film byl z velké části natáčen na Kubě. Film je sestřihem seriálových dílů 27 a 28 "Poselství z neznámé země" a "Rukojmí v Bella Vista". (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lukano

lukano (hodnocení, recenze)

Ano je to akční drama o tom, kdy ti zlí komunisti natáčeli film o československé námořní flotile, což si  můžeme dneska  nechat jenom o tom zdát. :-)

Síček

Síček (hodnocení, recenze)

Zvláštní hvězdičku si zaslouží kapitán šifrantů Jindra Hejduk.. ,,Dovolil jsem si to v češtině zveršovat sám, soudruhu plukovníku.." aneb ,,Kompjůtry nikdy nelžou, s tím se smiřte, soudruhu.."

akicita

akicita (hodnocení, recenze)

Ach - na rozdíl od ostatních dílů, na které jsem se někdy i těšil,(jako milou vzpomínku na mládí), jsem u tohohle týden uvažobval, zda se na to ještě jednou dívat, protože to je asi nejzdlouhavější. A dnes mně to docela bavilo. Není to tak zlé a ta ideologie mi nevadí, protože to beru s tím vědomím. Ona ideologie je i v Plaveckém mariáši, nebo Andělovi , a dneska to bereme normálně.Byla taková doba, tak co. To by pak musely být špatné statisíce filmů.

Reklama

Reklama