foto

Josef Valušiak

  • nar. 16.12.1934 (83 let)
    Nové Lesy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Mateřská země
2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
Výlet
2000 Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1999 Ene bene
1994 V erbu lvice
1990 Jen o rodinných záležitostech
O Janovi a podivuhodném příteli (TV film)
Stavení
1989 Masseba
Útěk s Cézarem
1988 Anděl svádí ďábla
Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou
Prokletí domu Hajnů
1987 Dům pro dva
Svět nic neví
1986 Lev s bílou hřívou
Můj hříšný muž
Papilio
1985 Skalpel, prosím
1984 Kukačka v temném lese
Láska s vůní pryskyřice
Noc smaragdového měsíce
Prodloužený čas
1983 Anděl s ďáblem v těle
Katapult
Zámek Nekonečno
Zánik samoty Berhof
1982 Má láska s Jakubem
Poslední propadne peklu
Schůzka se stíny
1981 Hodina života
Opera ve vinici
Počítání oveček (TV film)
Řetěz
1980 Dívka s mušlí
Jen si tak trochu písknout
Něco je ve vzduchu
Svítalo celou noc
Útěky domů
1979 Causa Králík
Modrá planeta
Rukojmí v Bella Vista
1978 Mladý muž a bílá velryba
Sólo pro starou dámu
Tajemství Ocelového města
1977 Hodina pravdy
Oddechový čas
Talíře nad Velkým Malíkovem
Zrcadlení
1976 Dům Na poříčí
Ostrov stříbrných volavek
1975 Pomerančový kluk
Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Lidé z metra
1973 Horolezci (TV film)
Zlatovláska (TV film)
Zlá noc
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Návraty
Z pohádky do pohádky (TV film)
Zpívající film
1970 Na kometě
Nahota
Takže ahoj
Valerie a týden divů
1969 Touha zvaná Anada
Tělo Diany
1968 Žert

TV seriály

1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Neznámá kráska a myslitel (E06)
Přepadení (E05)
Král se zlobí (E04)
další epizody (6)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)
1979 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Růže pro Zemana (S03E10)
Mimikry (S03E09)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)
Studna (S03E06)
další epizody (8)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Modrá světla (S02E10)
Třetí housle (S02E09)
Bílé linky (S02E08)
další epizody (9)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Vrah se skrývá v poli (S01E10)
Loď do Hamburku (S01E09)
Strach (S01E08)
další epizody (7)
1974 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loupež sladkého "I" (S01E03)
Vyznavači ohně (S01E02)
Smrt u jezera (S01E01)

Dokumentární

2008 Domov
1997 Deset století architektury (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace