foto

Karel Černý

  • nar. 7.4.1922
    Plzeň, Československo
  • zem. 5.9.2014 (92 let)
    Tábor, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Podzimní návrat
1992 Trhala fialky dynamitem
1987 Citlivá místa
Náhodou je príma!
Narozeniny režiséra Z. K.
1986 Není sirotek jako sirotek
1985 Havárie
...nebo být zabit
Zátah
1984 Lucie, postrach ulice
1983 ...a zase ta Lucie!
1982 Poslední propadne peklu
Sny o Zambezi
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
Kluci z bronzu
1979 Poprask na silnici E 4
Rukojmí v Bella Vista
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film)
1976 Stáří devatenáct (TV film)
Vánoce u Matěnů (TV film)
1974 Dům Doni Bernardy (TV film)
1973 Pokus o vraždu
Zatykač na královnu
1972 Homolka a tobolka
Kronika žhavého léta
1971 Romeo a Julie na konci listopadu (TV film)
Smrt černého krále
Svědectví mrtvých očí
Vražda v hotelu Excelsior
1970 Hogo fogo Homolka
Partie krásného dragouna
Pěnička a Paraplíčko
Takže ahoj
1969 Ecce homo Homolka
Smuteční slavnost
Svatej z Krejcárku
1968 Bouřka (TV film)
Nebeští jezdci
Nejkrásnější věk
„Rakev ve snu viděti...“
Řeč o Puškinovi (TV film)
1967 Hoří, má panenko
Hra bez pravidel
Klec pro dva
Vltava 12° (TV film)
1966 Autorevue (TV film)
Flám
1965 Fotbal
Intimní osvětlení
Lásky jedné plavovlásky
Malér (TV film)
1964 Preclík
Zkáza Jeruzaléma
Zpívali jsme Arizonu
1963 Černý Petr
Lucie
Začít znova
Že se nestydíte (TV film)
1962 Anička jde do školy
Vánice
Závrať
1961 Pouta
Trápení
1960 Černá sobota
Rychlík do Ostravy
1959 Král Šumavy
Kruh
První a poslední
1958 Tenkrát o Vánocích
1957 Daleko od stromu
Malí medvědáři
1956 Synové hor
Váhavý střelec
1955 Po noci den
Ztracená stopa
1954 Na konci města
Severní přístav
1953 Expres z Norimberka
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství
Slovo dělá ženu
1951 Štika v rybníce
1950 Veselý souboj

TV seriály

1984 My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Viníci (E11)
další epizody (13)
1979 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Růže pro Zemana (S03E10)
Mimikry (S03E09)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)
Studna (S03E06)
další epizody (8)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Modrá světla (S02E10)
Třetí housle (S02E09)
Bílé linky (S02E08)
další epizody (9)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Vrah se skrývá v poli (S01E10)
Loď do Hamburku (S01E09)
Strach (S01E08)
další epizody (7)
1974 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loupež sladkého "I" (S01E03)
Vyznavači ohně (S01E02)
Smrt u jezera (S01E01)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)
1969 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Svědomí (E13)
Špion přijede v sedm (E12)
Hra (E11)
další epizody (8)
1968 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Černé rukavice (E05)
Otisky prstů (E04)
Lady Macbeth z Vinohrad (E03)
další epizody (5)
Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

1969 Devět kapitol ze starého dějepisu
1952 Jeden ze štafety

Herecká filmografie

Filmy

1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta (TV film)

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)

TV pořady

1997 Úsměvy (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace