Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý golfový profesionál, dnes outsider, Roy "Cink" McAvoy (Kevin Costner), je majitelem zanedbaného golfového hřiště u městečka Salem v Texasu. Tam se přistěhuje psychoterapeutka Molly Griswoldová (Rene Russo), která si tu zařídí praxi. Roye požádá o hodiny golfu, a ten ji ukáže nejen základy hry, ale i svou životní filozofii. Roy se před lety vzdal profesionální kariéry a žije na hranici nouze v obytném přívěsu se svým kamarádem a zaměstnancem Romeem (Cheech Marin). S podporou sympatické a půvabné ženy i svých svérázných kamarádů se Cink rozhodne vrátit se do světa špičkového golfu a dokázat, že už není odepsaná nula. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď spolu spíme, takže ho nemohu léčit, protože by to byl střet zájmů." Golf mám rád a na počítači ho válím tak, že by se tomu i David Sims podivil. Kdyby se však našlo cosi podobnýho Molly, tak bych si určitě zkazil švih, aby mě mohla léčit. Ono tady totiž vůbec nejde o golf, ale o to, koho nechá Molly skórovat do své jamky. Já však mám romantický komedie ze sportovního prostředí celkem rád, takže mi to nevadí a oba kohouti hláškují, odpalují, čipují i patují podle mejch představ. A tu Cinkovu ránu z baru si nacvičuju už několik let, z čehož plyne, že k uhrazení způsobenejch škod mi pomůže snad jen výhra na US Open. Těšte se na mě Woodsi, Garcio, McIlroyi, Johnsone, Casey, Fowlere či Mickelsone, protože já už jsem při golfu dal víc gólů než vy všichni dohromady. ()

LittleJohnny 

všechny recenze uživatele

Zase jednou povedený snímek. Napříč tomu, že vím o golfu asi tolik, že se hraje na jamky, jsem nepocítil nudu ani vteřinu z tohoto filmu. Když si k tomu přičtete i skvělý herecký výkon Kevina Costnera a Rene Russo nešlápnete s tímto filmem vedle. A možná vás i donutí se na nějaký golf cup podívat... ()

Reklama

Martin79 

všechny recenze uživatele

Bezvadná "sportovní" romance ze světa golfu s nadčasovým mottem, že golf a sex jsou jediné dvě věci, které si užiješ i když je neovládáš... Upadající hvězda Kevina Costnera zde naplno zazáří i za pomoci psycholožky Rene Russo,které to mimochodem opravdu sekne, na turnaji US Open. Film má spád a snad ani na vteřinu jsem se u něj nenudil. Poctivé řemeslo a zřejmě poslední výborný film herce v hlavní roli, přesto to u mně na úplný top není, ale i tak 80 %. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Lehce (pod)průměrná lovestory, odehrávající se ve světě vrcholového golfu. Počátek postupného Kevinova úpadku. Občas se v záplavě golfových termínů divák neorintuje, ale věřím, že golfoví nadšenci budou v sedmým nebi. Kdyby tak někdo chtěl natočit něco podobnýho ze světa vrcholového tenisu, to by bylo něco pro mně. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Film, který mne umí pobavit opravdu vždy, když ho vidím. Role padne Costnerovi zcela přesně - otočená čepice, pivo v ruce, míček a driver, to je přesně způsob, jakým si představuju zkrachovalého golfera jako je "Cink" McAvoy. Chemie mezi hlavními postavami funguje skvěle a i Don Johnson se přesně hodí na slizouna, co nemá rád děti, důchodce a pejsky :-) A poslední rána na U.S.Open, to je klasa. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho golfových rán Roya McAvoya (Kevin Costner) bolo skutočne odpálených hercom osobne. (misterz)

Reklama

Reklama