Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Federální agenti se snaží odstavit Lorenu od případu. Olivia učiní doznání, které Matovi vyrazí dech. (Netflix)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY: Olivia popíše svému Mateovi svá servírkovsko-tanečně-striptérsko-couroidní tajemství. A bude to dlouhý příběh o několika vrcholech, nečekaných zvratech a (pro diváka nepříjemných) náhodách. Příběh, který má společného jmenovatele – Aníbala Ledesmu. Právě jemu začaly vynášet kšefty s náctiletými dívkami, povolnými a bez pasu. Sledujeme tak další hráče, kteří se zpočátku vyvíjeli velmi okrajově, ale nyní se protínají s důležitými indiciemi. Navíc skoro každý něco skrývá a divák zatím neví, komu věřit. Naštěstí to není tak emocionálně přepálené a uměle překombinované jako rovněž španělský Papírový dům. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej polovici sa vizuálne naplňuje to, čo sme už vedeli, ale vďaka intenzite podania to nenudí a je to samozrejme aj patrične násilné. Zvraty prichádzajú v polovici druhej, a to dosť nečakané. Vieme, respektíve nie sme si ale až tak úplne istí, čo sa stalo s Anibalom a Isabela ukrývala ešte jedno veľké tajomstvo. Paulo nie je bohužiaľ expert na riešenie logických nedostatkov v scenároch a to sa prejavuje aj v tejto epizóde. Ako je možné ísť v lietadle cez oceán s vážnym zranením bez toho, aby si to niekto všimol? A prečo polícia neobkľúčila celý dom? A ako dokázali previesť telo na loď bez toho, aby si to niekto všimol? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se děj celé epizody točil jen kolem Oliviiných vzpomínek na Aníbalovo podnikání, asi bych ho opět ocenil pěti kousky, jenže došlo i na záležitosti, u nichž dost zahaprovala logika, navíc mi byly znovu objasněny detaily, které pro mě už nějaký čas nebyly tajemstvím. Nemůžu si pomoct, ale to příjemné tajemno, které se mi tak líbilo, se z příběhu postupně vytrácí. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak si na niektorú z epizód El Inocente spomeniete aj po rokoch, bude to táto. Oliviin príbeh a špinavé, násilné zákulisie striptízového baru a pasákov je neskutočne pôsobivé, dokonca si ani nepamätám, že by som túto odvrátenú stranu "priemyslu" videl takto spracovanú. Na niektoré veci sa naozaj ťažko pozerá a za tú odvahu Big Up Paulovi aj Netflixu, že do toho išli. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci jakkoli rýpat, fakt tuhle minisérii žeru, stejně jako v poslední době lecjakou španělskou produkci, ale jakmile se tu místo mnou opěvovaných zvratů dává už trochu víc na řádnější akci, sám bych trochu zůstal při zemi. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se sice jmenuje Nevina, ale tahle epizoda rozhodně nevinná nebyla. Toho násilí tam už bylo moc i na mě. Na druhou stranu chápu, že se tím dokonale vykreslila špinavá a brutální atmosféra toho strip klubu. ()

Reklama

Reklama