Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Španělský režisérský mág to zkouší i na seriálovém poli a já po čerstvém zážitku s (prozatím) půlkou jeho filmografie musím být i u tohoto výtvoru. Zatím je tu Paulo cítim každým coulem. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Ještě si pošetřím 5. hvězdu pro momenty, co mi fakt posadí na prdel, ale třeba konstatovat, že tahle minisérie bude další španělskou trefou do černého. Tak snad ji příští rok (haha) dokoukám. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Pan režisér s velkým R Oriol Paulo už je tu cítit na hony daleko a skrze velmi silné twisty zase útočí na divákův mozek. Pokud se tempo udrží, půjde o jeho další majstrštyk. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Už už si říkáte, že téhle části do dokonalosti něco přeci jen schází a pak se dostaví další absolutní mindfuck, který vás donutí nádavat, proč už není další večer, abyste mohli pokračovat. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Nechci jakkoli rýpat, fakt tuhle minisérii žeru, stejně jako v poslední době lecjakou španělskou produkci, ale jakmile se tu místo mnou opěvovaných zvratů dává už trochu víc na řádnější akci, sám bych trochu zůstal při zemi. ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

Sice jsem si v předešlé epizodě trochu postěžoval, ale tady jsem tomu všemu zase natolik propadnul, že nejde hodnotit jinak. Nejspíš asi dneska dokoukáme, tak jsem zvědav, jak to celé dopadne! ()

Epizoda 7 (2021) (E07) 

Napětím prošpikovaná barcelonská jízda se blíží do finiše a třebaže už se se zvraty silně šetří, stále je se čím kochat. Semtam mám pořád bordel ve jménech, to si ale omlouvám tím, že se špáninou přicházím do styku opravdu jen skrze nahodilé filmy a seriály. ()

Epizoda 8 (2021) (E08) 

Stopáž finále aka Ozark, ale tak nahuštěná, že přetaženosti budiž odpuštěno. Konkluze zběsilého honu za spravedlností přináší vysvětlení všeho, po čem jsme celou minisérii toužili a já nemám téměř co vytýkat. Pár logických lapsů by se našlo, ty ale promíjím už jen proto, že bude zase trvat dlouhé týdny narazit na obdobně precizní záležitost. ()

Reklama

Reklama