Reklama

Reklama

Po stopách vraha

  • USA Midnight in the Switchgrass (více)
Trailer 1

Agenti FBI Karl Helter a Rebecca Lombardiová prošetřují případ obchodování se ženami. Pátrání je zavede až na Floridu, kde s pomocí místního strážce zákona Byrona Crawforda navíc nečekaně narazí na stopu sériového vraha. Oba případy se začínají prolínat. Rebeccu někdo unese a Karl s Byronem mají pouhé čtyři hodiny, aby jí zachránili život... Snímek vznikl na motivy skutečného příběhu sériového vraha a násilníka a mezi obsazením najdeme takové hvězdy jako legendu akčních filmů Bruce Willise či Megan Foxovou, která se svou rolí ve snímku po delší pauze vrátila na obrazovky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky jsem si říkal, že by to zase nemusela být taková hrůza. Jasně, víceméně to přesně odpovídá filmům, které Willis a Fox točí, ale i v blátě se dá najít perla. Navíc Hirsch se docela snaží a dokáže působit jakž takž důvěryhodně i přes to, že mu naprosto příšerná manželka říká věci typu "Ty fívky potřebují někoho, jako jsi Ty." nebo "Domluvili jsme se, že naše holčička bude na prvním místě." Nicméně když se film přehoupne do druhé poloviny, je to čím dál tím horší a horší a závěr, který korunuje zúčtování se záporákem, už je vyloženě k smíchu. No Willisova postava je tu naprosto zbytečná a docela by mě zajímalo, proč ho tvůrci zlanařili, když jeho jméno už dávno netáhne. 30% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Midnight In The Switchgrass" som dokopy nečakal nič. Nakoľko Bruce Willis posledné roky skutočne účinkuje v obrovskom množstve lacných akčných filmov a detektívok, toto pôsobilo ako ďalší film do toho žánru. A v podstate tak by sa to celé aj v jadre dalo definovať. Ďalší lacný film s Willisom. A dokopy si tu tentokrát ani moc nezahrá. Viac je tu hlavnou hrdinkou Megan Fox a Emile Hirsch. Pričom by som povedal, že Megan nie je výrazne zaujímavá, ale ani vyslovene zlá, no Emile Hirsch je tu asi jeden z hercov, ktorí do toho dávajú všetko. A na to, o aký film ide ho musím celkom obdivovať. Solídny výkon, ktorý predčí všetkých ostatných čo sú tu. Okey je ešte aj Lukas Haas, ktorý hrá zloducha filmu, no dokopy toto nie je film, kde je moc nad čím plesať. Film podľa mňa nie je čistá tragédia, ale určite to nie je film, kde by nám Bruce dokázal, že si vie opäť vyberať dobré filmy, ktoré sojí za to vidieť. Hodnotenie: C ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dva dôvody prečo som šiel do tohto filmu sú Megan a Hirsch. Kto sa teší na Bruca, tak je to jeho klasika, je tam 5 minút a v každej scéne sedí, buď v aute alebo reštaurácii, úplne zbytočná postava. Čo sa hlavnej dvojky týka, dúfal som v nejakú dobrú chémiu, prípadne premyslenejšiu krimi s drsnými vraždami. Nestalo sa ani jedno. Megan s Emilom majú veľmi málo scénok spolu. Čo sa samotného filmu týka, tak nie je vôbec dobrý, naopak nudí a záver je k smiechu. V podstate aj postava Emila je úplne zbytočná, a nechápem nad čím režisér rozmýšľal, keď ho na konci nechá behať v tráve, kde absolútne nič nespraví. Ako krimi slabé, ako thriller veľmi priemerné. Herecky Megan klasika, Bruce všetci vieme a jediný kto hrá dobre je Emil s tou malou dcérou. 1* za Fox v kostýme šlapky a Emila, ktorého mám rád, a ktorý bohužiaľ berie takéto hrozné role, aj keď podľa mňa má oveľa na viac. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zase ono to nie je taka katastrofa,ako to tu poniektori opisuju,citit sice z toho nizsi rozpocet,ale dalo sa na to v pohode pozerat,videl som ovela horsie filmy,ani herecke vykony nie su hrozne,prikladom je Megan Fox,ktora bola obstojna a uz vobec nevyzerala umelo,prave naopak,stale je to kocka,jedine Bruce Willis tam bol uplne zbytocny,ta jeho rola stala za ho*no,takze ja to vidim na tri hviezdy,cisty priemer...:-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

minutový Bruce a plastiková Megan se sešli v jednom filmu a kupodivu z toho nebolí oči.Willis se tu sice,jak je jeho dobrým zvykem v poslední době,opět jen mihne a kdyby tu nebyl nic by se nestalo a Megan pořád neumí hrát,ale když divák překoná prkenný začátek,dostane nakonec klasickou a ničím neurážející detektivku,kterých jsou sice tisíce,ale jako kulisa poslouží vždy dobře.Záhadou mi je spíš to,že se v podobných filmech poslední dobou objevuje Emile Hirsch,kterého stále ještě nepovažuji za herce,který by musel brát úplně všechno.Ale třeba se pletu...40% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Produkce filmu byla na nějaký čas pozastavena kvůli pandemii koronaviru. (SONY_)

Reklama

Reklama