Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wong, nový klient She-Hulk, žaluje kouzelníka za nedovolené užití mystických umění. (Disney+)

Recenze (39)

nojen 

všechny recenze uživatele

Na to, že už jsme téměř v polovině seriálu se ještě nic pořádně nestalo. Seriál měl být o She-Hulk a zaujmout diváka titulní postavou, bohužel se to moc nepovedlo a tvůrci si toho jsou moc dobře vědomi, protože skrz Jennifer divákovi na rovinu v této epizodě řeknou, že moc dobře vědí proč se každý týden ještě někdo pořád dívá a tím důvodem není She-Hulk, ale Wong. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl co si zaslouží odpad jelikož nejen, že je o úplném hovně , ale nic se zde nestane. She Hulk pomáhá Wongovi žalovat jakéhosi kouzelníka co kouzlí a neumí to dá se zhruba tak napsat. Ten kouzelník vyhraje soud pak podělá kouzlo a potřebuje pomoc od Wonga a She Hulk tak mu pomůžou a za to chtějí, aby zanechal kouzlení. Do toho She Hulk balí jakéhosi plešatce a máme zde další potitulkovku o ničem kde si Wong vykládá s jakousi asi štětkou o tom co vše kdy v životě vypily. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wong potrebuje právnicku pomoc. Niekto jeho učenie zneužíva na chabé kúzelnícke triky a ohrozuje tým celistvosť vesmíru ako ho poznáme. Prevedenie: Konečne som sa celkom bavil. Za krátku stopáž sa konečne príbeh prestáva brať vážne a stavia na humor. Či už z nevydareným rande alebo s Wongovým kúzelníckym číslom. Viac takýchto častí a možno zlepím palicu, ktorú som nad týmto seriálom zalomil. 47% ()

Karlosik_4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady Marvel prostě u celého seriálu šlápl vedle. Jedna věc je být vtipný či hystericky zábavný a druhá věc je být cringe, s hloupými větami, přirovnáními, mermomocí dělat z chlapů tupá nebo agresivně neslušná zvířata. Ano, je feminismus je krásná věc ale mít potřebu v každé scéně ukazovat že chlap je nejhorší bytost pod slunce a vždy se na ženy vykašle je už trochu moc. CGI na She-Hulk opět jak ze Zaklínače jedničky. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi si dokážu představit určitou skupinu diváků, kterým se to bude líbit. Z toho, co jsem zatím viděl, se jednoznačně jedná o nejlepší epizodu. Epizodní příběh na třicet minut, který měl začátek a konec, přinesl nějaké poučení, poselství a trošku nás uvedl, že právničina je u většiny superhrdinů naprosto neošetřená a neuchopitelná. Vlastně bych proti tomu nic neměl, jen mě to extra nebaví a nutím se do toho. Ale jak říkám, asi nejsem cílovka, to ale neznamená, že se to nemůže líbit ostatním. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Postava Madisynn (Patty Guggenheim) se stala tak populární, že si na internetu okamžitě získala četné skupiny fanoušků. (NiWi)

Reklama

Reklama