Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wong, nový klient She-Hulk, žaluje kouzelníka za nedovolené užití mystických umění. (Disney+)

Recenze (39)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi si dokážu představit určitou skupinu diváků, kterým se to bude líbit. Z toho, co jsem zatím viděl, se jednoznačně jedná o nejlepší epizodu. Epizodní příběh na třicet minut, který měl začátek a konec, přinesl nějaké poučení, poselství a trošku nás uvedl, že právničina je u většiny superhrdinů naprosto neošetřená a neuchopitelná. Vlastně bych proti tomu nic neměl, jen mě to extra nebaví a nutím se do toho. Ale jak říkám, asi nejsem cílovka, to ale neznamená, že se to nemůže líbit ostatním. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel musím souhlasit s místními komentáři. Seriál je v polovině, a ačkoliv se snažím na to dívat tak, že je to prostě jen komedie, která nemá nijač zásadně posunovat MCU děj kupředu, tak prostě musím konstatovat, že... ani ten děj seriálu se nijač neposouvá kupředu. Je to milý, přitroublý (za mě ještě v tom pozitivním slova smyslu), ale jednoduše nechápu, proč tenhle seriál vlastně vzniknul. To samé si pochopitelně říkám i u jiných projektů (dívám se na tebe, Ms. Marvel). Týpci z Marvelu by si měli co nejrychleji sednout a zvolnit v tempu... a zkvalitnit příběhy nových, ale i stávajících postav. Bída, bída. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl co si zaslouží odpad jelikož nejen, že je o úplném hovně , ale nic se zde nestane. She Hulk pomáhá Wongovi žalovat jakéhosi kouzelníka co kouzlí a neumí to dá se zhruba tak napsat. Ten kouzelník vyhraje soud pak podělá kouzlo a potřebuje pomoc od Wonga a She Hulk tak mu pomůžou a za to chtějí, aby zanechal kouzlení. Do toho She Hulk balí jakéhosi plešatce a máme zde další potitulkovku o ničem kde si Wong vykládá s jakousi asi štětkou o tom co vše kdy v životě vypily. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už je zlé… epizody mají sotva půl hodiny a POLOVINU času řešíme on-line seznamku pro Ona-Hulk? Vrchol debility. A ta druhá je trapnost nade vše (těch pár minut a hromada náznaků na zajímavý děj to nezachrání). Opět díky za Wonga co hraje Wonga a ta ”mluvící koza” určitě nebude to co jsme viděli v Thorovi ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zase prrrr... Já jsem s humorem všeho druhu fakt v pohodě, ale z tohohle se mi dělalo fyzicky nevolno. Nesouhlasil jsem s tím, když někdo minulé epizody označil za cringe? Ano. Svým způsobem mě to opravdu bavilo. Jenže tohle bylo fakt na blití... Nevtipná estráda, kterou z úplného hnoje tahá jen vizuálně celkem solidní finále a randění She-Hulk. Marvel má jediné štěstí, že mám slabost pro Tatianu (mít Matcher, tak je ruka v rukávě) a epizody nejsou moc dlouhé, takže to dokoukám. Zatím jednoznačně nejslabší MCU seriál. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama