Reklama

Reklama

Last Moment of Clarity

všechny plakáty
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

-SPOILERY- Chlapík přijde tragicky o přítelkyni a po třech letech na ní narazí v kině, kde se promenáduje po filmovém plátnu.  Samozřejmě ho posedne nutkání zjistit, jestli je to skutečně ona.  Překousnul bych místy nezáživné tempo i to, že se hlavní hrdina celou dobu tváří unyle.  Co mi ale dělalo velký problém byla charakteristika nového já znovunalezené dívky. Kdyby jí zahlédl někde na ulici jako jednu z mnoha anonymních tváří, tak by to bylo ok, ale veřejně známá osoba bez minulosti je v dnešní době nemyslitelná věc. Samotné vysvětlení proč a jak bylo také trošku přitažené za vlasy, ale dalo se to. Každopádně asi to nejhodnotnější na filmu je skutečnost, že Samara Weaving je sošná a nebojí se to ukázat. Ale to samo o sobě dobrý film neudělá. 35% ()

sirjohn 

všechny recenze uživatele

Kamera, hudba, děj a scénář - opravdu dokáží chytnout ! Krásné nostalgické záběry vyprávějící děj. Určitým nádechem mi připomínalo Nejvyšší nabídku a Geoffreyho Rushe (zde se mu i herec podobá - Alex Fernandez!). Zasloužené 3 hvězdy, zvažuji 4, ovšem taková pecka to není, příjemný pocit zachová. 2.půlka se více táhne, byť je zde více děje. 3,4 hvězdy zasloužené. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zach Avery má problém. Vyrovnává se s tím, co se stalo tři roky zpátky v New Yorku. Jeho dny jsou jako přes kopírák, než ovšem v jednom pařížském kině uvidí začínající herečku, která vypadá jako jeho mrtvá láska. Má obarvené vlasy, chybí tetování, která měla. Ovšem nikde se nepíše o tom, odkud pochází, kdo byli její rodiče, kam chodila na střední školu. Co se to děje? Výsledku chybí výraznější momenty, nicméně leckomu bude stačit pohled na Australanku a neteř agenta Smithe Samaru Weaving (ukáže víc než kdy jindy), herecky mě bavila i Carly Chaikin (známá ze seriálu Mr. Robot), která mi s tmavými vlasy připomíná zesnulou Brittany Murphy. Bohužel musíme sledovat i nevýrazného hlavního hrdinu se zničenou duší, který tenhle místy uzívaný kousek tahá ještě víc do průměru. Přitom to není natočené vůbec zle. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hlúpy céčkový thriller, ktorý by pred dvadsiatimi rokmi robil výplň regálov videopožičovní, oplýva mimoriadne nesympatickým hlavným hrdinom, prekombinovaným z prsta vycucaným príbehom, nedôveryhodnými zvratmi a debilnými dialógmi. Jediná zaujímavá vec na filme je Samara Weaving, ktorá tu ale nepodáva žiaden prelomový výkon (výnimočne nehrá psychopatku), ale zase ukáže sa tu pár krát nahá. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pěkné momentky nahoty hlavní ženské hvězdy a (skoro) záhada jako bonus. Zach Avery řeší dilema, se kterou ze dvou nabízených divoženek prožije křest nahé kůže na kůži. Samara Weaving kývla, že tedy s tím odhalením nebude dělat ciráty a ty kozy ukáže. Ovšem podmínkou bylo, aby ta nahota měla nějaký hezký příběh. Aby se diváci nenudili a celé to mělo záhadný háv. A skutečně se zpočátku cosi záhadného rýsuje. Celé se to má tak, že vousáč jednoho dne váží cestu z Paříže do Los Angeles za tamní herečkou, se kterou ji pojí nápadná vnějšková podoba s milovanou ženou, kterou viděl na vlastní bulvy umírat na střelné zranění, načež inkriminovaný dům zachvátil požár. Vše nasvědčuje tomu, že jeho milá před třemi lety svoji smrt jen zinscenovala. Do hry se vloží ruská mafie, co se ráda zbavuje nepohodlných svědků-čumilů, developer umírající na rakovinu, co nemá čisté svědomí a nová žena, kterou hrdina střetne v novém působišti. Je docela možné, že debutující tandem Colin Krisel a James Krisel původně měl v plánu zamotat divákům šišky ohledně spletitosti zápletky a že jasno bude až necelých deset minut před koncem filmu. A není tomu tak. Karty jsou odkryty poměrně brzy. To však dojem tolik nekazí. Film je to evidentně velmi levný a není schopen chytit tempo. Zach Avery v podstatě s jedním výrazem odehraje svůj part. Do hlavní ženské role se podařilo ulovit hvězdnou Samaru Weaving, což je záhada, která mnohonásobně převyšuje tu stěžejní filmovou. Hodně zvláštním syndromem trpěl vývoj hlavní postavy a jejího rozhodování. Muž nejdřív horentně usiluje o to, aby dokázal, že šlo o fingovanou smrt. A je neochvějně odhodlaný, alespon to podle jeho rozhodování a chování tak vypadá, že chce svoji milou zpět. Ovšem jeho city naberou náhle povážlivě jiný směr, a druhá žena, ztvárnila ji Carly Chaikin, kterou zná sotva pár hodin, respektive ukáže se, že o sebe bez většího sexuálního zájmu zavadili už v minulosti, zviklá jeho spermicidní choutky. Poměrně nevěrohodně působilo i výsledné odhalení stran podezřelé herečky. Scénář zrovna není studnicí vrcholných nápadů a prudké originality. Režijní duo většinu svého času zápolí s vlastní průměrností, najdou se i působivá místa, která režijně vůbec nevypadají špatně. Finální část je uhozená a nemá dobré logické opodstatnění. Samara Weaving má určitě navíc, ovšem paradoxně až levná produkce ji přiměla odložit svrchník, načež divák si vychutnal její lepé křivky. A rád zapomněl, že thriller, ve kterém mimoděk účinkovala, měl zjevné slabiny. 6/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a amerických státech Kalifornie a Virginie. (BMW12)

Reklama

Reklama