foto

Hal Ozsan

  • nar. 26.10.1976 (40 let)
    Kyperská republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hieroglyph (TV film)
Layover
Private Number
Zrazená (TV film)
2012 For the Love of Money
2011 Head Over Spurs in Love
Peach Plum Pear
2010 Groupie
2007 Maximální rychlost
Voskové děti
2006 Caffeine
Fallen (TV film)
2005 Guy in Row Five
2004 Hlava nehlava (TV film)

TV seriály

2016 Mary + Jane (TV seriál)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
The Front (No. 74) (S02E05)
Dr. Linus Creel (No. 82) (S02E04)
další epizody (5)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Straw (S06E01)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Jdi po něm (S01E07)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Online Gamer, The (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Curious Case of Dean Winchester (S05E07)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Slasti a strasti (S02E06)
Vagínská čtvrť (S02E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace