foto

Hal Ozsan

  • nar. 26.10.1976 (43 let)
    Kyperská republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Moment of Clarity
2018 The Passing Parade
2014 Hieroglyph (TV film)
Layover
Private Number
Zrazená (TV film)
2012 For the Love of Money
2011 Head Over Spurs in Love
Peach Plum Pear
2010 Groupie
2007 Maximální rychlost
Voskové děti
2006 Caffeine
Fallen (TV film)
2005 Guy in Row Five
2004 Hlava nehlava (TV film)

TV seriály

2020 Doktoři (TV seriál)
How Conrad Gets His Groove Back (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
A Changed Woman (S06E18)
Pride and Prejudice (S06E16)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Judgement Call (S06E01)
Trust Me (S05E21)
Survivor (S05E16)
další epizody (4)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Six Paintings, One Frame (S01E04)
Mistr iluze (TV seriál)
Forced Perspective (E02)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Žralok ve vaně, příšera v posteli (S02E09)
AKA Chobotnice (S02E05)
AKA Pánbůh chraň bezdomovce (S02E04)
další epizody (6)
2017 Doubt (TV seriál)
Where Do We Go From Here? (E07)
2016 Mary + Jane (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
The Fifth Stage (S01E14)
2015 Impastor (TV seriál)
Honor Thy Boyfriend's Father and Mother (S01E06)
Ex Communication (S01E05)
Thou Shalt Not Steal (S01E04)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Part Two (S02E10)
Graceland (TV seriál)
The Wires (S03E11)
Master of Weak Ties (S03E10)
Hand of Glory (S03E09)
další epizody (4)
2014 Černá listina (TV seriál)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
Fronta (č. 74) (S02E05)
Dr. Linus Creel (č. 82) (S02E04)
další epizody (5)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Vražedná soutěž (S02E11)
Zákon gangu (TV seriál)
Straw (S06E01)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Trapped (S01E08)
Make It or Break It (TV seriál)
Truth Be Told (S03E07)
Listen to the Universe (S03E06)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na domácí metě (S03E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Jdi po něm (S01E07)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Picture Perfect (S02E09)
2009 Online Gamer, The (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Podivuhodný příběh Deana Winchestera (S05E07)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Slasti a strasti (S02E06)
Vagínská čtvrť (S02E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Shadow Riders (S04E09)
Žralok (TV seriál)
One Hit Wonder (S02E15)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Otevři a zavři (S03E06)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
2003 Dragnet (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Joey Potter and the Capeside Redemption (S06E22)
Sex and Violence (S06E17)
Day Out of Days (S06E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Merry Mayhem (S06E10)
Everything Put Together Falls Apart (S06E09)
Spiderwebs (S06E08)
další epizody (10)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
S dětmi na krku (TV seriál)
You Can't Always Get What You Want (S01E06)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
The Bostonians (S05E01)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 What Would Diplo Do? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky