foto

Alex Fernandez

  • nar. 22.7.1967 (52 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Moment of Clarity
2017 Christmas Crime Story
2016 Stevie D
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
Mamitas
2010 The Rockford Files (TV film)
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Blue Blood (TV film)
2006 Sixty Minute Man (TV film)
2004 Národní bezpečnost (TV film)
2003 Animatrix
Animatrix: Světový rekord
2001 Barrio Murders, The
Final Fantasy: Esence života
2000 Gen¹³

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Yee Haw (E02)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
Perfect Day (E10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Los Huesos (S02E12)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Die He Said (S01E08)
Runaways (TV seriál)
Past Life (S02E08)
Bury Another (S02E06)
Double Zeros (S02E03)
další epizody (4)
American Crime Story (TV seriál)
Třetí oběť (S02E03)
Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
2017 Runaways (TV seriál)
Fifteen (S01E04)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rukojmí (E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Genetika (S07E11)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Out of Nowhere (S14E08)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Mix Tape (E03)
Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Moje malá opička (S02E07)
Recovery Road (TV seriál)
Heaven Backwards (E06)
Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Party at Castle Varlar (S01E04)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Soutok (S02E08)
Temný případ (TV seriál)
Všechno k zemi (S02E04)
Snad zítra (S02E03)
Noc si tě najde (S02E02)
Devious Maids (TV seriál)
Awakenings (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vynálezce v rybníku (S11E03)
2014 Killer Women (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
El Toro (S01E05)
Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (5)
Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Hanging the Drapes (S01E10)
Making Your Bed (S01E04)
Wiping Away the Past (S01E03)
Mistresses (TV seriál)
Indecent Proposals (S01E10)
The Bridge (TV seriál)
The Beast (S01E05)
Maria of the Desert (S01E04)
Rio (S01E03)
Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (8)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Last Meal (E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když se kácí strom (S04E09)
2011 Off the Map (TV seriál)
Es Un Milagro (E07)
It's Good (E06)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Na lovu (S02E02)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Sbohem, táto (S02E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
Nezvěstná, první část (S09E08)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a státní převrat (S04E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Co se děje doma (S06E10)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Skrytá identita (S01E01)
Americký táta (TV seriál)
Roy Rogers McFreely (S05E12)
Dr. House (TV seriál)
Bez bolesti (S05E12)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Payback (S02E14)
Safe Havens (S02E13)
Médium (TV seriál)
Being Joey Carmichael (S04E15)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Náprava (S01E13)
Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
Útěk z vězení (TV seriál)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
Rušička (S03E05)
Griffinovi (TV seriál)
Padre de familia (S06E06)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In the Grasp (S01E05)
První prezidentka (TV seriál)
Happy Birthday, Madam President (E17)
Ties That Bind (E15)
No Nukes Is Good Nukes (E11)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
Azyl (S03E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
Čarodějky (TV seriál)
Pomsta se nevyplácí (S08E12)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
První prezidentka (TV seriál)
First... Do No Harm (E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Bang (S04E03)
Grave (S04E02)
Západní křídlo (TV seriál)
Ninety Miles Away (S06E19)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
1999 JAG (TV seriál)
Svědectví (S05E05)
1997 Město sexu (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Æon Flux (TV seriál)

Dokumentární

2011 Splat Pack, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky