Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Původní pandemiální seriál České televize s nadhledem nahlíží na současnou nelehkou společenskou situaci. Plánovaných šest epizod rozehrává na pozadí pandemie příběhy několika obyvatel jednoho menšího českého činžáku. Hlavními hrdiny příběhu jsou teenager Franta, jehož rodiče se nestihli vrátit ze zahraničí, senior Libor, který je po letech odkázán sám na sebe, když jeho žena uvízne mimo město a mladý manželský pár Petr a Anna, pro které zákaz vycházení a karanténa budou rozhodující zkouškou jejich vztahu. Smyslem seriálu rozhodně není momentální dění zlehčovat. Naopak má s humorem a laskavostí poukázat na to, že mezilidské vztahy pokračují i v době pandemie. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Mr.Jenda k tomuto seriálu (7)

Láska v čase korony (2020) odpad!

Gratuluji České televizi... Konečně mám jasno, jaký seriál je ze všech nejhorší. Scénář je napsán tak špatně, že by lepší napsalo i malé dítě. Herecké výkony byly rovněž příšerné. Pak zde máme obrovské množství drobných chyb, které se nachází snad v každém díle. Absolutní neznalost hráčského světa, protože se opravdu nenajde nikdo, kdo by měl dva monitory a komunikoval s ostatními přes Skype. Inženýrku bohemistiky už zmínil Mara97... Dále skutečnost, že podle autorů nosí každý akvárium na hlavě, jak se dozvíme na začátku prvního dílu. Také přece dává smysl, že Jakub Nemčok vydržel 14 dní doma bez rodičů, když objektivně neměl dostatek jídla ani na den. Takhle bych mohl pokračovat. Další otázkou je smysl pro natočení takovéto "komedie" už během první poloviny letošního roku. Seriál krásně podporuje představu, že zde zažíváme zdravotně nějak nebezpečnou situaci, když přece v tuto chvíli máme 168 000 nakažených koronavinem, a proto jsme vyhlásili epidemii. Skutečná urážka všech obětí moru a cholery. Perfektní propaganda srovnatelná s 30 případy majora Zemana. Co dodat na závěr, snad jen to, že doufám v další seriály České televize, které budou mít scénář a taky nějakou pointu. Hodnocení -15%. ()

Změna plánů (2020) (E01) odpad!

Uznávám, že tato bizarní situace nabádá k natočení komedie. Toto je ale prvoplánová kravina, která se bohužel ani nemůže rovnat Ulici, protože ta je proti tomu Oscarovým skvostem. ()

Není nutno (2020) (E02) odpad!

Já chci Ulici. Prosím, dejte mi Ulici nebo Premiéra!!! ()

Terapie (2020) (E03) odpad!

To byl zase díl... Postrádal děj, nulová zápletka, 100% trapnost a nenašel se jediný "vtip", u kterého by mi alespoň cukl koutek. Tak špatného Myšičku jsem ještě neviděl a o ostatních hercích ani nemluvě. Prostě "komedie" jak má být. ()

Lidská práva (2020) (E04) odpad!

Konečně se autoři zmohli i na trochu děje! Dávám 2%. ()

Oslava (2020) (E05) odpad!

Děj opět na nule, na opravdový vtip stále čekám. Naštěstí už zbývá jen poslední díl této "komedie". ()

Test (2020) (E06) odpad!

Nemožné se stalo skutečností! Přežil jsem i poslední díl... Více v závěrečné recenzi. ()

Reklama

Reklama