Reklama

Reklama

Šťastně spolu

  • USA Happily
Trailer 1

Tom (Joel McHale) a Janet (Kerry Bishé) se od sebe ani po čtrnácti letech manželství nedokážou odtrhnout. Když zjistí, že jejich přátelům vadí jejich neustálé projevy náklonnosti, začne zamilovaná dvojice pochybovat o loajalitě svých blízkých. Pak je návštěva záhadného cizince (Stephen Root) uvrhne do existenciální krize, což v této černé romantické komedii vede k mrtvole, spoustě otázek a velmi napjaté dovolené pro páry. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skoro hodinu vie film veľmi dobre udržať divákovu pozornosť, ktorý je očakávaní, čo z toho povstane. Smerom ku koncu sa však už len bezmocne prizerá tomu, akú malú dávku fantázie predviedli tvorcovia tohto počinu. Pointu v podstate nechali len tak ležať, vysvetlenie neprišlo skoro žiadne. Ak toto malo byť zámerom, tak potom režisér naozaj trpí akútnym nedostatkom predstavivosti. Aspoň však že to bolo genderovo, rasovo, farebne i sexuálne vyvážené, to je vraj dnes podstatné, nie to, či natočíte dobrý film. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zábavná, svěží a zajímavá věcička.. Inu, můj smysl pro divnověci opětovně potvrzen.. Mně se tento snímek zamlouval od prvních minut, ústřední dvojice mi byla nesmírně sympatická, Joel McHale se svým chlapeckým úsměvem a Kerry Bishé s krásnýma očima i tělem, ladilo jim to spolu a fantasticky to mezi nimi jiskřilo.. Mám slabost pro tajemné kufříky, převrácené vnímání, noblesní nadhled i černý humor.. Chtěla jsem dát čtyři solidní hvězdy, ale zdejší hodnocení mě nutí dát za pět.. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vcelku netradiční nápad a šikovné spojení tak trochu scifi motivu, odhalování tajemství a napínavé atmosféry mezi několika páry, které se sejdou v domě, aby si vyříkali nesrovnalosti. První půlka je skvělá a navnazuje diváka do zdánlivého scifi kolotoče a následující dusné kolize, ale ve druhé půli se nic z toho nekoná a film celkem obrací do jiného směru, než bych si původně přál. Finální pointa mi zde chyběla a taky postrádám důvod, proč se tohle všechno dělo, což je obrovská škoda a promarněný potenciál, jelikož karty byly zpočátku rozdány velmi dobře... Well, ještěže potěší alespoň občasný humor, zábavné hláškování a celkový satirický podtón. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

When you try to avoid conflict, you create conflict. Who said that? I don’t´know .. Bruce Lee maybe. Nečekané překvápko a neskutečně zábavný film! Příběh se zaměřuje na zamilovaný pár, kteří jsou spolu 14 let, ale řádí spolu jak na začátku, jejich vztah je jedním slovem dokonalý, ale pro jejich známé nepřirozený, nereálný, Sci-Fi, podivný a považují je pomalu za Marťany! Film nabere pěknou paranoidní atmosféru po příchodu záhadného muže tvrdící zajímavé věci a od téhle chvíle začne vznikat mysteriózní bizár plný otázek, sexu, lží a šokujících odhalení. Hodně mě to bavilo, Kerry Bishé chci okamžitě domů ( To je žena, o které sní každý chlap!) fungoval na mě i černý humor, zahráno je to výtečně, dusná atmosféra se povedla a byť se finále řeší konverzačně byl jsem spokojen i tam.Solidní mysteriózní žánrovka okořeněná řízným černým humorem. 8/10. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

za mě paráda.Příběh měl znaky komičnosti i když vlastně šlo o život.Přišlo mi to jako kniha z knihovny která má značku pistolky.Odlehčené krimi .Spíš pro ženy.Ale srovnala to famózní statická kamera bez potácejícího se nosiče.Bez filtrů.S propracovanými záběry.Režisér si se scénářem dosti pohrál.V neposlední řadě neokoukaní herci kteří byli opravdu dobří.Za mě platí, že jméno neznamená zaručený úspěch.Dnes už  to vypadá tak, že je vnucovaný.A velký rozpočet ještě nezaručuje úspěch ale zřejmě kupování si recenzí v médiích.Tyhle obyčejné filmy s dobrými herci mě začínají čím dál víc bavit.Je to jako když se přejíte steaku a dáte si s chutí párek v rohlíku.Tečka. ()

Galerie (8)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama