Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (4)

Sex/Život (2021) 

Je to výborně nacastovaný, i jinak to má atraktivní, byť jakoby akvarijní, umělohmotnej vizuál, není to podle mě vůbec hloupý a ten ústřední motiv zná z vlastní zkušenosti ohromný procento ženatejch lidí včetně mě, přesto mě to stihlo znudit tak, že jsem se nemohl dočkat konce. To svědčí o řídkým scénáři a přivedlo mě to na myšlenku, že by tomu slušel mnohem líp formát hodinu a půl trvajícího filmu. Díky tomu, že je to seroš, mohla Billie tahat Coopera znovu a znovu za fusekli. Vybrala si dobře, měl s ní mnohem větší trpělivost, než já. ()

Manželky jsou v Connecticutu (2021) (S01E01) 

Některý mozkový pochody “hlavní hrdinky” jsou krapet, ale i krapet víc uhozený- viz. průpovídka pod úvodními titulky, že se při sexu dokáže báječně uvolnit navzdory tomu, že ho provozuje s cizím člověkem. S tatínkem nebo s bráchou by se asi dokázala uvolnit ještě dvakrát tolik. Zjevně to taky točili ještě před vypuknutím energetické krize. Když napochodují k pašíkovi domů, tak má pro strýčka příhodu rozsvícených všech 187 svítidel, včetně plynových teplometů kolem střešního bazénu. Tomu říkám vždy připraven. Nebude to bůhvíco, ale minimálně na tu holku a interiér jeho skromnýho staromládeneckýho bytu 30+8 se hezky dívá. ()

O půlnoci v metru (2021) (S01E02) 

Jeden sexouš se jmenuje Cooper, druhej Brad a světe div se, jeden reálnej sekáč se jmenuje Bradley Cooper. A ten by té holce slušel nejvíc, protože ten Brad je na ni moc vysokej a Cooper je na ni moc sladkej. Tohle je Sex ve městě i se sexem, poměrně vysokýmu procentu diváků by se to mohlo líbit. ()

Hlava plná velkoměsta (2021) (S01E03) 

Je to malebná pohádka pro milovníky lehké erotiky zasazená do kulis “běžného života” mladé americké rodiny. Vadí mi na tom (hodně) jedna jediná věc: že jako kojící matka glgá po nocích tu vodku. Tohle je hrozná minela. ()

Reklama

Reklama