Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězda je za solidní akci, v Evropě nečekanou a za odvahu se s tématem popasovat. Rozjezd je taky pěkně syrovej a nadějně atmosférickej. Bohužel potom se začne akce skoro až moc stereotypně vršit a hordy nepřátel nabíhajících jeden po druhém jsou skoro až komicky nesmyslné. Je to celkem běžná deviza akčních filmů, ale tady je to do očí bijící. Zápletka je postupem času víc a víc nelogická, hlavně ten kluk se chová jak idiot, navíc je vysloveně nesympatickej. Některé akční scény snesou přísné měřítko, některé jsou slabší. Ve výsledku jednohubka na večer, ale já byl spíš zklamanej, začátek byl větší příslib. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Španělé mají silnou filmovou produkci hlavně v rámci thrillerů a hororů. Zde se vydávají do vod béčkového akčňáku, soustředícího se na fyzické bitky. Má to své momenty a i přes viditelný mizivý rozpočet se bitky docela povedli. Všeho je bohužel málo a vyjma bitek je malý rozpočet hodně znát a bohužel to nijak nezachraňují po všech směrech nezajímaví herci. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už dávno názov filmu tak dokonale nevystihoval samotný film. Totálne brutálny a nekompromisný extrém. Až mi to pripomenulo yakuzácke filmy Takashi Miikea. Všetci sú úchylní, zvrátení a skoro až komixovo nadnesení. Ani na kladnej strane barikády nie sú žiadny sympaťáci. K tomu má film, napriek štedrej stopáži, neskutočne dravé tempo, takže občasná snaha o budovanie emócii nefunguje. Je to proste príliš zbrklé. A po všetkých tých nekompromisných vraždách, prakticky všetkých trochu nevinných postáv, som nemal chuť nikomu z nich držať palce. Keď to budete brať ako priamočiary nonstop brutálny akčniak, tak to je teda fajné žrádlo. Taký španielsky Raid. Parádne prestrelky alebo špičkové bitky. Jeden na jedného, proti presile, s mečmi, s holými rukami, s kadejakým náradím skoro jak Jackie Chan, ale bez humoru. No proste na všetky spôsoby. Občas sú síce chvaty evidentne pomalšie alebo úplne nezapadajú, ale pri tej kvantite je tu dostatok kvalitných kúskov. Na môj vkus je to ale príliš veľké sústo bitiek bez akýchkoľvek emócii. Niečo ako ranné filmy Tonyho Jaa. Takže som bol už v polovici z tej akokoľvek kvalitnej akcie unavený a dopozeral som to na druhý deň. Pre mňa to je film na jedno pozretie, ale tentoraz dokonale rozumiem ľudom, ktorí tomu dajú plný počet. Užite si to. 6/10. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych jen říct, že mé hodnocení neodráží nějakou genialitu tohoto snímku. Ne, že by občas z poza rohu nevykoukla. Mé hodnocení je subjektivní vnímání toho, co tvůrci zamýšleli a čeho dosáhli.  Hádám, že zamýšleli udělat přepálenou řezničinu u které vypnete mozek a prostě se bavíte. A nezbývá než říct: Si amigos!!! Tohle sakra šlape. Parádní akce střídá další. Nekompromisní parchanti na jedné straně a neskutečný hovádko na té naší. Nic se tu neschovává. Uvidíte záběry, které možná vidět nemusíte, ale o to víc si vychutnáte to co by jinde bylo ničeno šíleným střihem. Postavy vykreslené tak jak si v béčku představuji. Navíc každá dostane svůj kousek na slunci.  Název vám napoví víc než dlouhé řádky v recenzích. Kdo máte rádi akční jízdu, cestu za pomstou s nádechem přepálenosti, neváhejte. A jestli bych chtěl vidět crossover s Johnem Wickem tak tady. Další filmové rande s IceQueen a tentokrát u mě za plný počet. 90 procent. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak 7 minut to zabralo, než jsem pochopil o co jde. Ultra protivný groteskní debílek (brejličky v noci, culíček, přehrávání) sundá revolverem asi 15-20 borců se samopaly a beretami… bez přebíjení. Pak se film změní v kindershow (proč nevím). Pak už je to jen do konce slepenec akčních scén všemožného druhu (jakože ultra drsných a osamoceně přitom působící velice dobře) a dalšího kindershow. Bohužel cokoliv co se děje je vždy podkopnuto něčím retardovaným a zcela bez logiky. Dokonce i během rvaček… snad nejoriginálnější (a nejlepší) bitva v autdílně (cca v polovině) musí mít zakomponované debility jako: úderem do kapoty, rozsvítí potkávací i dálková světla na autě… jako proč? Aby ukázali jak děsně to nemyslí vážně (i když je celý film drsný já šmirglpapír). ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama