Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Došlo k přepadení malé pobočky banky, při kterém zloděj sice odcizil jen několik tisíc, ale zastřelil jednoho z klientů. Kriminalisté zjistí, že pistole, ze které se střílelo, byla před pěti lety použita při přepadení poštovního auta s penězi. Částka, o kterou šlo tenkrát, byla o několik nul vyšší a pachatelé jsou ve vězení. Kdo loupil, proč střílel kvůli pár tisícům a jak spolu oba případy souvisejí? Filip se i ve vazbě snaží chránit Hanu a odmítá vypovídat. Martin je rozhodnutý pomoct synovi i za cenu, že tím ohrozí svou práci, a pouští se do pátrání na vlastní pěst... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

DD 

všechny recenze uživatele

Ta druha rada je zatim strasne bez stavy, bez energie. To je uz vylozene trend CT kriminalek za posledniho 1-1.5 roku. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak celkem to šlo . Mírně  zamotane  a dcerka bude také asi herečka . No a kluk bude  z toho venku  Čeká se jen na Dna z kabelky .  Tuž dobre . Kurde dobre slabší tři *** . ()

Reklama

Hrabovo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V neděli nás ČT nakrmila příběhem kriminalisty, který cokoliv v 1. díle udělal, bylo za zády nadřízených nebo mimo hranice zákona, no a hned další den jinému kriminalistovi, chudákovi, nezbývá nic jiného, než kašlat na zákon, vše pro dítě! V televizi už se úplně zbláznili?! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bonnie a Clyde po Česku? Podle mě dost velký úlet. Pitomých momentů bylo až příliš. Černý za hranou zákona mě také neokouzlil. Obě linky dnes spíše bídné. Nejlepší je filmařské řemeslo, kromě scénáře. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama