Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování kriminálního seriálu, ve kterém Magda Malá (Petra Špalková) a Martin Černý (Jiří Vyorálek) vyšetřují dvanáct nových zločinů. Příběhy se odehrávají nejen v Ostravě a jejím okolí, ale také na několika místech v Polsku a na Slovensku. Seriál kromě napínavých případů rozvíjí i osobní vztahové linky obou hlavních hrdinů. Divák tak má šanci poznat, kdo jsou lidé, jejichž prací je najít a usvědčit pachatele násilné trestné činnosti. Samotné kriminální případy, stejně jako v první řadě, nabídnou vhled do různých prostředí a sociálních vrstev, ale nejsou to sondy do kriminálního podsvětí či gangů, spíše příběhy obyčejných lidí, kterým se v životě něco pokazilo nebo se zkrátka ocitli ve špatný čas na nesprávném místě. Ostravská aglomerace je tak znovu fotogenickým a proměnlivým svědkem lidské malosti, závisti či chamtivosti. (Česká televize)

(více)

Galerie (123)

Zajímavosti (10)

  • Natočilo se 989 obrazů. Bylo realizováno 24 nočních frekvencí. (Česká televize)
  • V seriálu se objevilo na 150 vozidel včetně nákladních aut, kamionů, autobusů, skútrů, dále pak tramvaj, vlak, jachta i vrtulník. (Česká televize)
  • Během filmování se před kamerou objevilo také 30 skutečných policistů a 20 kaskadérů. Na natáčení se průběžně podílelo rovněž zhruba 1 000 komparzistů. (Česká televize)

Reklama

Reklama