Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh psí pravdy, lásky a naděje. „Jsem Gump a byl jsem toulavej pes...“ On vlastně každý pes je v sobě tak trochu toulavý do té doby, než najde své štěstí, a to štěstí pes najde jenom s člověkem. Můj příběh je o hledání psího štěstí a také  o překážkách a pastech na cestě k tomu správnému člověku. Je o síle a nezlomnosti, která se ukrývá v každém psovi. Ano i v tom vašem, ve vaší čivavě, která na vás čeká celý den, než přijdete z práce. I v tom buldokovi, který se za vámi šine a sotva popadá dech. Dám svoji duši za to, že kdyby vám někdo na tomhle světě chtěl ublížit, tak pak teprve poznáte, jak silné má váš pes srdce a co jeho láska k vám znamená. Tenhle film vám také otevře oči, protože co člověk v psím srdci zničí, to může zase jen člověk uzdravit. Rodinný film režiséra F.A. Brabce je o světě viděném očima toulavého psa Gumpa. O světě, o kterém mnoho z nás moc neví. O tom, jak nás vidí zvířata  a jak je ten náš svět pro ně důležitý. Ten svět, který jim dává domov, sílu, naději, ale také bolest. Dobrodružný příběh skutečných psích hrdinů a lidí kolem nich. (Bioscop)

(více)

Diskuze

panlorenz

panlorenz (hodnocení, recenze)

Šíleně smutný, ale nádherný film. Já, starý morbidní cynik mám slzy na krajíčku...

Macropodus

Macropodus (hodnocení, recenze)

A kurva, tam hraje Krajco a ta buzna Ztraceny? Tak to nic, tito dva me definitivne odradili. A to Polivka me nalakal a tedka takove strizlive zjisteni..

petrovna

petrovna (hodnocení, recenze)

Říkala jsem si, že film o hodném a milém psovi je takové pojištění si možného zájmu diváku a záruka plného kina. O to spíš, když lidi znají knižní předlohu, která je skvělá! Jenže natočit skvělý film podle skvělé knihy není snadné a Gump je toho důkazem...  3*

Lenica.s

Lenica.s (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí filmu pořád přemýšlím, jaký byl záměr toho, že se v celém filmu objevuje Bolek Polívka v roli bezdomovce s dlouhými vlasy, pak ve třech záběrech zase Bolek Polívka s krátkými vlasy v bílém klobouku představující si svého "kluka", jak se mu dobře vede, zachraňující na žebříku koťátko, padající z žebříku... a v závěru filmu v kostele Bolek Polívka u varhan zase s dlouhými vlasy a v úplném závěru na kopci Bolek Polívka s krátkými vlasy v bílém klobouku těšící ze shledání s Gumpem na kopci... matou mě tyto proměny hlavní postavy a v kontextu filmu jim nerozumím. Můžete mi někdo vysvětlit? Díky!

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

killors

killors (hodnocení, recenze)

Tak jsem viděl film, ale ještě jsem předtím četl knihu. Děj filmu je pozměněn, hlavně konec. Popravdě kniha na mě působila víc, než ten film a příběhy psů a Gumpa tam byli vykreslenější víc. Třeba ty scény z útulku co tam Gump prožil je ve filmu zkráceno. A ten konec to je na pováženou co je lepší. Ale jako film dobrý, doporučuju jít. Je to natočené pěkně. 

juta

juta (hodnocení, recenze)

Šulcová a FattyPillow, tak to zřejmě půjde o kvalitní podívanou...

dopitak

dopitak (hodnocení, recenze)

Ještě rádi budeme vzpomínat na Vánoční Kameňák. Ožrala Polívka a otravná Holubová, Krajčo s Krajčovou, Vémola, Lounová... no potěš koště!
Brabec dovedl točit i dobře, ale ty časy už jsou dávno pryč.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel bob_stone smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama