Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh rodiny, ktorá sa po rokoch odlúčenia opäť stretne, aby jej členovia vyriešili isté majetkové záležitosti. Avšak pri tomto osudovom stretnutí vyplávajú na povrch desivé skutočnosti, pred ktorými každý jeden z nich celé tie roky unikal. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Wau! Čekal jsem od Shudderovců opět průměrný horor, ale tohle se jim povedlo. Dle hodnocení 100 lidí, 100 chutí, ale mně tahle temná strana klasického amerického zapadákova prostě sedla. Konečná fáze filmu mě postavila do pozoru a když už byl nečekaný zvrat na světě, tak úplně poslední scéna zvrat zvrátila :) Film má nádech Hitchcockova Psycho (1960) a scéna se sekerou zase Americké psycho (2000). ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní mysteriózní thriller nikoli však horror. Celkem dobře se na to dívá a film je rozdělen na 3 kapitoly což je ve finále velké plus. Za řeč taky stojí solidní twist(y), které nás nechávají na pochybách. Navíc jsem nečekal, že se v jednom filmu potkají terminátor t1000 (terminátor 2)a John Connor (terminátor 3). A co že to Josiah viděl? ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Podivná psychicky narušená rodina sa rozpadne potom, ako si maminka zaviaže pekný uzol a obesí sa na strom. V starom dome zostane iba otec, ktorý sa živí iba whisky, so synom, ktorý má krásny chrup a IQ polena. Ďalší syn žije v útulnom prostredí maringotky kdesi v riti sveta (nechápem, ako mu tam mohla prísť pošta, ale to je jedno), a dcéra ako správna ufňukaná nasierajúca čúza žije v peknom dome s nadmieru trpezlivým manželom. Kvôli štedrej ponuke k predaju farmy sa vrátia domov, aby presvedčili otca s bratom o predaji. A nastane celkom pekné absurdné divadlo. Dej je rozdelený do štyroch častí - život otca so synom, život ďalšieho syna, život dcéry a nakoniec ich opätovné stretnutie. Čiže miestami to vyzerá ako úplne iný film, ktorý sa napokon spojí, čo ma celkom bavilo. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak hned v uvode musim podotknut,ze sa nejedna o horor,ale je to skor taka psychologicka drama,ktora vypoveda pribeh jednej fakt (ne)podarenej sialenej rodinky,cele je to depresivne,temne,ma to mierne neprijemnu atmosferu,no a v zavere pridu nejake necakane prekvapenia i zvraty,ktore s divakom poriadne vy*ebu,ono to nie je film pre kazdeho,myslim,ze vacsina sa bude nudit,ale poniektori si pridete na svoje,mne sa to pacilo...:⁠-⁠) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Kdo do tohohle půjde s očekáváním přímočarýho hororu si to moc neužije, což ostatně již dokazujou hodnocení místních hororovejch expertů. Film stojí pouze na atmosféře a hercích, neni zde žádný bubu strašení, lekačky atd. V podstatě každá minuta je velmi dusná a nepříjemná, často spolu jen mluví dvě postavy a vy máte stejně divnej pocit. Hodně tomu pomáhaj i herci jejichž obsazení se vážně povedlo. Uvítal jsem i epizodickou formu vyprávění, mnohem lepší než 2 hodiny přeskakovat sem tam. Finále je pak perfektní vyjebávka s divákem, je to takovej ten konec co nejde stoprocentně vysvětlit a je určen spíš jako podnět k diskuzi, a to já rád. Líbilo, a doufám že časem to tady nabere trochu lepší hodnocení. ()

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Chickashe, Lindsay, Lawton, Pauls Valley (Oklahoma, USA). Natáčacie obdobie trvalo od 15. novembra do 12. decembra 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama