Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Odkedy sa "drsna" lesbicka Ruby s drzym kukucom ukazala v paradnom Orange is the new black, zaujala mnohych reziserov, ktori jej odvtedy dopraju priestor. Az na spominany serial, je v kazdom, od Wicka dalej, v polohe "kulovej silnej devenky". :) Co by mi nevadilo, avsak dost rychlo sa takto zaskatulkovala a v rolach teda neoslnuje. Aspon mna nie. Zrejme si Kitamura povedal, ze si to v tomto paskvile "odmaka" za vsetkych ostatnych. Zial, ten scenaristicky "bordel" miestami bolel a nemenej Ruby-n, uz spominany, "vykon". Dal som tomu najskor 40%, ale v zapati som sa zhacil. Je to ozaj dost zle. Neodporucam. Zabity cas. Ak nie ste Ruby-ina tajna ctitelka. :). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V podstatě neškodný seagalovský akční béčko, kde gangstery místo Giny Carano nebo Rondy Rousey mlátí holka, co vypadá jako třináctiletej fakan a sestřih má jako kluk z plakátu. Nicméně natočený je to kompetentně, hlavní hrdinka není vyloženě otravná a na jedno podívání je to ok. V rámci akčních béček je tohle koukatelnej pohodovej průměr. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

V roce 1988 natočil John McTiernan  Smrtonosnou past  s Brucem Willisem, který bojoval sám v prázdném mrakodrapu proti tlupě lupičů vydávajících se za teroristy a od té doby tento motiv napodobovalo spousty tvůrců a v roce 2020 tak učinil s daleko menším rozpočtem a komornějším provedení  Japonec Kitamura s Ruby Rose, která jako bývalá vojačka dělá portýra ( tady dost trapně přeložené jako vrátná ) v téměř prázdném baráku, kam napochoduje Jean Reno se svou bandou zabijáků hledat ukradené obrazy. Řekněme, že za ty peníze i s tím obsazením a technicky to není úplně laciné béčko, některé fighty slušné, ale nakonec  ten nenáročný neoriginální  výsledek ocení jen fandové béček. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Diet Hard. Zatímco pan McClane perspiroval, krvácel, trpěl a následně zamířil do prodejny obuvi, tady hrdinka, co obléknutím livreje zdvojnásobí svou váhu, potře teror až se směšnou lehkostí a bez ztrát v šatníku. Odškrtávejte si žánrová klišé, pogratulujte si za tip, v jakém znamení je vrátná a politujte Aksela Hennieho, že kvůli tomuto musel zase do posilovny. Jean Reno se snaží býti Hansem Gruberem, ale výsledkem je nechápavý Pan Vajíčko.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je zárukou toho, že do 5 minút od úvodnej zvučky uvidíme streľbu. Tu jej bolo nadmieru veľa. Ruby Rose by to mohla skúsiť radšej s dlhými vlasmi. Pustili nám tu aj Wagnerovu hudbu tak pozor, aby nejaký libtardský otrok neobžaloval tvorcov z podpory nacizmu. Ale vcelku dobrý filmík, na moje pomery akčnejší, ale dejovo pútavý. A keďže sa strhla lavína odpadov, neváham dať aj tri hviezdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno