Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože druhá série Bad Batch patří mezi povedenější SW věci, které vznikly pod Disneyem, dá se na ní krásně demonstrovat hned několik problémů současné Předaleké galaxie. Jednak to nesmyslná rozkročenost mezi animákem pro děcka a dobrodružstvím pro starší, čím se v druhé půlce stalo Clone Wars. Někdo by měl bouchnout do stolu a udělat SW normální pg-13 zábavou. Druhým problémem je produkční zmatenost, v jednu chvíli tu jede fajn příběh a pak přepneme na dvě klišovité epizody, kdy se nahání ztracená loď a je to tak plné prvoplánových blbostí, že se udělá jednomu zle. Nevím, jestli je Filoni nucen naplnit nějaký počet epizod, nebo že prostě retarduje děj dost no… retardovaně. U Clone Wars byly také zápletky úplně mimo, ale aspoň dotvářely tu galaxii. Jediný štěstí, že neběží současné jiný animák, protože bychom tu určitě měli něco podobného, co se stalo Boba Fettovi. Filoni a spol by si měli uvědomit a vydupat, že na příběh o Clone Force 99 a imperátorově klonovacím projektu stačí tři série po deseti dílech a pak můžou jít o dům dál vyprávět něco dalšího. V jádru to je fakt fajn, jen ten balast okolo prudí. ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, Bad Batch S2 je ZATÍM lepší než The Mandalorian S3. Jestli se v Mandovi už nezačne něco pořádně dít, což doufám, že začne, tak si Bad Batch udrží vyšší pozici, a to mě překvapuje. 2. série až na pár slabších fillerů byla nadupaná jízda, kráčející ve šlépějích Clone Wars! Skvělej příběh se sympatickou Bad Batch je prostě pecka, k tomu napětí a akce dělají 2. sérii lepší než tu první a tahle série skvěle rozšiřuje lore kolem klonování, což je taky plus. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako další SW projekty posledních let, tak i druhá řada Vadné várky trpí na to, že vlastně nemá na to, aby utáhla celý děj a je jen výplní a náplastí různých období a také chyb tvůrců z předchozích děl, a tak se tu zalepuje co se dá, aby vše dávalo smysl. Aby se náhodou nezapomnělo, že jsme u Disney, tak minimálně půlka epizod musí vypadat tak, že jsou určeny pro věkovou kategorii tak 0-6 let...Na druhé straně to pak vyvažují epizody, kdy se jde opravdu do plných a opět se ukazuje, že i animák dokáže u diváka vzbudit pořádné emoce. ()

LizianShaw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zezačátku jsem Bad Batch dost hltal, ale to jen kvůli Filonimu a faktu, že se jedná o Star Wars. Když se ale podívám kritickým okem, tak mi to připadá, až trochu moc jako seriál pro děti, s výrazně klišovitými postavami - silný tupec, hacker, roztomilé děcko, alpha leader a podobně. Druhá série se od té první výrazně neliší, pořád je tu řada nudných misí, které nemají žádný účel k hlavnímu příběhu a vše je vyřešené utíkáním a pew pew. Nejlepší epizody jsou ty politické, které řeší (ne)užitečnost klonů, které jsou výhradně soustředěny na Crosshaira. Bohužel těch je tu jen pár (asi jen 4) a zbytek je nudná vata, naštěstí zakončená napínavým finále. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele ten Filoni mě už sere. U minulé série jsem ty fillery ještě tak nějak překousnul ale tady už mě to fakt vytáčelo. Skoro polovina epizod v podstatě neposouvá nikam příběh, ani nerozvíjí hlavní postavy a jenom dvě epizody z nich jsou aspoň něčím zajímavé. Kdybysme místo toho například místo těch 16 epizod, dostali pouze deset, tak by se tohle dalo považovat za dokonalou sérii. U toho zbytku totiž funguje všechno. Setup na potencionální klonové povstání, Crosshairovo uvědomění nebo třeba záhady s klonováním a Palpatinův plán. Achjo 7/10 ()

Zajímavosti (28)

  • Na Summitu jsou guvernér Tarkin, Dr. Royce Hemlock, ředitel Orson Callan Krennic (stavbyvedoucí Hvězdy smrti), Barton Coburn (republikový admirál, který sloužil pod Plo Koonem v Klonových válkách od r. 2008) a Hurst Romodi (jeden z generálů Impéria na Hvězdě smrti). (Cardo)
  • Nerfí nugety je pokrm vyrobený z masa nerfů. Nejčastěji se podává s pohankovými corellianskými nudlemi. Nerf je pak zvíře podobné skotské náhorní krávě. Až na to, že má čtyři rohy. Poprvé bylo toto zvíře zmíněno ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980), kdy princezna Leia (Carrie Fisher) řve na Hana (Harrison Ford) na planetě Hoth a nazve ho „ošuntělým pastevcem nerfů“. (Veskoslav)
  • Označení TK troopers znamená, že jsou to lidští rekruti, nikoliv klony. (Veskoslav)

Reklama

Reklama