Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydejte se do podivuhodného světa Zaklínače, poznejte, jak se obsazovaly role, a zabroukejte si Marigoldovu chytlavou písničku. Pohled do zákulisí úspěšného seriálu. (Netflix)

Recenze (14)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nic překvapujícího, ale rozhodně působícího. A to kladně. Lidem na židlích a křeslech vcelku v pohodě věříte co říkají. Se seriálem to určitě myslí dobře a stejně jako já se těší co přinesou další sezóny. Přeci jen bych očekával daleko víc z toho jak se natáčely top scény, nebo víc rozebrat časovou smyčku. Jak se k ní dobrali. Respektive jak vznikalo rozhodnutí, že se vše pojme takto. Něco je naznačené, ale klidně bych si dal víc. Půlhodinka pěkně uteče a rozhodně se nejedná o ten tip dokumentu, kdy 50 procent stopáže chválí jeden druhého pak obráceně a pak všichni dohromady. Takže 75 procent za dobrá kraťas " z poza opony" . ()

endymion 

všechny recenze uživatele

V podstatě v tomto dokumentu neřekli vůbec nic, co bychom už nevěděli/neviděli, neukázali žádné pořádné "making of", nedali prostor autorovi předlohy (i když naprosto chápu proč) a jen a pouze vychvalovali svůj zmatený koncept různých časových linií a "geniální" nápady, kterými prý předlohu ještě vyšperkovali. Na takto ambiciózní seriál jde o dost odfláknutý dokument. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška pěkné nahlédnutí do zákulisí, které osvětlí především to, jak tvůrci i herci nahlíží na svět Zaklínače, jeho obyvatele a samotné charaktery. Reálných informací je ale minimum, o samotné produkci se toho divák moc nedozví a spíše se tam omílají takové ty klasické marketingové fráze, které mají nalákat na seriál. Největší sympaťáci jsou samozřejmě Tomek Baginski a Henry Cavill, na kterých je vidět takové to skutečné nepředstírané nadšení pro zaklínačský svět. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

V jeden okamžik jeden z tvůrců říká, jak byl nasáknout atmosféru v Polsku a jak pečlivě pročetli knížky, v druhém okamžiku je záběr na Fringillu Vigo, u které mi knižní popis bledé kůže s reálií úplně nesedí. To co udělali s dopplerem (nenásilná stvoření) a různými doplňky (Myšilov v pozdějších dílech), tím akorát příběh kazí. V jednom okamžiku se chlubí jak dokáží v seriálu držet humor, ale mě ho tam přijde málo. Geralt chrlí jednu sarkastickou hlášku za druhou, scéna s "čertem" (respektive celá povídka) je prakticky z poloviny tvořena neortodoxním humorem, který mi tady prostě strašně chyběl. Jsem nadšený z vizuálu potvor s jednou výjimkou - drakem, který prostě... se nepovedl úplně, přitom ukázaný design nevypadal vůbec zle. Jak jsem už někde psal, Cavill, nejen jako herec, ale i fanoušek Witchera a fantasy celkově byl trefa do černého. Ze Zaklínače chci být nadšenej, fakt chci, ale pořád tomu něco chybí a nebo naopak přebívá a já jen doufám, že se to v průběhu dalších sériích (nejlépe hned druhé) srovná do té fantastické podoby, kterou by Witcher mohl nabýt. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Za půl hodiny se stihne vše vysvětlit i ukázat, je to stručné, ale naprosto dostačující. Pro fanoušky povinnost, pakliže vám ale svět Zaklínače ani seriálové zpracování nic neříká, tohle na tom nic nezmění. ()

Reklama

Reklama