Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Když může armáda slepic hodnotit film podle těla a vrtulníku hlavního hrdiny (50 odstínů hrůzy) tak můžu já dát 5 téhle 80' VHS retro sračce, která patří bezpochyby ke špičce žánru danné doby. A jakou mám radost, že jsem vhs rip v cz dabingu sehnal! Komando i Rambo můžou blednout závistí, před tímhle chlapem, který jen v šortkách a bez bot, zvládl celý výcvikový tábor žoldáků. Scéna s rukou :-) kdy běžně všichni pálí od pasu a bez chyb a tady si hlavní záporák nechá useknout ruku a skalpovat se, protože se netrefí z pistole na 2 metry, to je mazec :-) Zhebnou úplně všichni. No co chcete, režie českého znění: Zdeněk Troška :-) Klasika a lahůdka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

K této záležitosti není možné přistupovat jako filmu. Zaprvé se jedná o zástupce třídy D, tedy ani akční béčko, ale rovnou úplná undergroundová perla, ve které se jede vše na první dobrou. V jednom záběru máme 5 vojáků, pak jeden umře a v dalším je jich třeba 6, zkrátka nikdo si tady neláme s ničím hlavu. Běhá se po lese, hlavní hrdina je takový John Rambo Matrix. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tajná žoldácká armáda se přece nebude cvičit na cvičných terčích a hrát si na vojáky s painballkama. Plukovník John Hogan na to jde zcela jinou cestou, nechá zajmout nějakýho chudáka, který je vypuštěn do lesa nedaleko tajné základny (asi 75mil od Los Angeles) a loven začínajícími žoldáky jak to divoký prase. Tak tomu bylo nespočetněkrát, než byl zajmutej a vypuštěnej do lesa ještě rozespalej týpek v šortkách a navíc bosej!!! Vojáčci se vydali na hon jako vždy, ale tentokrát tvrdě narazili. Ona nebohá oběť totiž nebyl nikdo jiný, než Mike Danton, kterého kdysi vytrénoval sám Hogan a byl to jeho nejlepší žák. Neozbrojen se Mike vydá na svou krvežíznivou pouť za svobodou (a také za svou přítelkyní). Kdo se mu postaví, toho jednoduše sejme. Nechybí ani takové lahůdky, jako umlácení týpka jeho vlastní useknutou rukou. Žoldáci tu padaj jako hrušky, že by se za to nestyděl ani Arnie v Komandu. Hlášek zde padá, že je člověk jen těžko spočítá a záporák Hogen je zralej na oskara :D Film je krásně přehnanej se a ani po těch letech co to vyšlo na VHS neztratil nic ze svého kouzla. Škoda jen, že to u nás nevydali na DVD, ale zas kdoví, jak by to dopadlo s dabingem, kterej už je zažitej a bez kterýho by to byl těžko ten samej film. Hold zvyk je zvyk. Za mě jasných 100% protože je to pro mě klasika všech klasik :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejbéčkovatější béčko,všech béček.Nemá smysl mluvit o neexistující logice,či scénáři,který nabízí vela vtipných dialogou :D Svým způsobem nejpříšernější sračka kterou sem kdy viděl,kde blonďatej plájboj hopsá lesíkem v upnutých jeansech ( jistá skupina diváků jistě bude spokojená ) a při tom těmu nejšílenějšími a nejbrutálnějšími metodami kosí stovky tupých komparzistů v maskáčích.Nehorázná vykrádačka Ramba,mixlá s Komandem.Celou stopáž jsem se brutálně smál,což jistě kdysi tvůrčí záměr onanistických,militantních,vidláckých američanů,kteří tohle stvořili nebyl.Co se ovšem musí tvůrcům nechat je,že je netížila žádná omezení a vyřádili se pekelně,končetinama se umlacují lide,šípy lítaji do krku,očí,střeva lezou kudy plájboj chodí a dokonce se tu dočkáme i hódně překvapivých momentek a nemilosrdně se tu poravují i ženy.Jako jestli si řikáte milovník béček a neviděli jste Smrtelnou Kořist,neviděli jste nic,béčko s tak velkým Bé,že zněj je dokonalé video Zetko :D 1 krvavou * za nečekaný finiš a že sem se plných 88 minut dokonale pobavil,nad jeho zhovadilostí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ted Prior běhá polonahej po lese v malých trenkách, jí žížaly a likviduje vojsko po desítkách, který ho chtělo použít jako kořist pro výcvik svých vojáků, jenže to netušili, že Ted je elitní vysvalenej Rambo kříženej s Johnem Matrixem. Prostě jasný osmdesátkový akční béčko přesně na vymletí mozku, který na nic nečeká, nezdržuje se s vysvětlováním příběhu nebo nedejbože s charakterama a stříhá si to od akce k akci jak to zrovna vyjde ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama