Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (392)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strávil jsem třicet let tím, že jsem utíkal před svým já, které jsi byl ty." Tomu já rozumím. Cestování v čase mám totiž rád. Vždy se těším na časoprostorový hrátky, při kterejch se scénáristovi splaší fantazie ... a místo toho jsem dostal rodinný hodnoty. Dobře mi tak. Kdybych sám sebe předběhl ve fixním čase, což se mi občas stává, tak se na Adamy spíš nepodívám. I když ten starší mě celkem bavil. Mladší šprt s inhalátorem žádnej zázrak nebyl. Jejich holka byla správně akční, táta nudně mrtvej, máma unavená a já naštvanej na to, jak nezajímavě se dá natočit zajímavý téma. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V kině bych to viděl raději než třeba Uncharted. Pohodový rodinný film z rodiny těch hraných Disney filmů, které bývaly kdysi k vidění o víkendových dopolednech, ve kterém na logice zápletky příliš nesejde, ale spíše jde o situace, do kterých dostane hlavní postavy. To setkání mladšího a staršího Já, která si mají co říct a jedno druhému může vytknout, že na něco zapomnělo nebo že si na něco teprve musí přijít, na mě zapůsobilo velmi dobře a ačkoliv byl Ryan Reynolds zase, zase a zase hlavně Ryanem Reynoldsem, byl vtipný a naštěstí na to tentokrát nebyl sám. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako sci-fi s tematikou cestování v čase, ale v jádru je to jen výmluva pro tuctovou rodinnou výplachovku. Ryan Reynolds hraje Ryana Reynoldse a jeho jediná herecká poloha věčně vtipkujícího hrdiny mě začíná hodně štvát. Stejné se dá říct o tom malém klukovi. Nikdy jsem nepodlehl kouzlu filmů s Deadpoolem, ale celkem sem se těšil na třetí díl, kde má být zase Hugh Jackman jako Wolverine. Při pohledu na kolonku se jménem režiséra mě ale jakékoliv naděje na to, že ze trojky Deadpoola bude dobrý film úplně opustila. Shawn Levy je totiž zatraceně průměrný rutinér. P.S. Reynolds ve filmu tvrdí, že letadlo se aktivuje pouze pokud rozpozná jeho DNA, ale z nějakého důvodu ho nerozpozná, když se Reynolds zraní??? Jaký smysl to dává? Jak se tedy dostal do letadla na začátku, kdy ho někdo postřelil? Nebo když padouchové najdou naše hrdiny někde na konci světa u řeky. Jak? Není nad to, když věci dávají smysl. Netflix mi připomíná americkou filmovou produkční společnost Cannon, která taky produkovala tuny filmů a doufala, že se co nejvíc z nich uchytí a vydělá na další produkci. Jen s tím rozdílem, že Netflix sype do produkce stamiliony. Cannonu to vydrželo 28 let. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Terminátor, Návrat do budoucnosti, Star Wars a Star Trek v jednom, s přidanými rodinnými hodnotami, příjemným humorem a typickým šarmem Ryana Reynoldse. Velkou díru do světa to neudělá, vzpomínat se na to moc nebude, ale příjemně se na to kouká a tak nějak to pohladí na duši. Freeguy zůstane často opakovanou kultovkou, ale i takovéhle jednohubky jsou důležité a počáteční slovní přestřelka mezi mladým a starým Adamem je super. 70%. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Člověk by po parádním Freeguyovi čekal něco víc, ale ono ne. Další rutiní záležitost Levyho, která místy působí spíš jak levný seriál, než jako dobrodružný film. Jediný co to drží tak nějak nad vodou, jsou herci, jejich chemie (Teda až na Ruffala, který vypadá že by si spíš dal šlofíka) a docela zajímavá premisa. Vlastně to neurazí a ani nenadchne, celý je to takový uťápnutý a člověk má pocit, že o nic nejde. Na to že to má být dobrodružný akční sci-fi pro rodiny, tak je až zarážející, že tu máme asi 3 hlavní lokace a pár vedlejších a všechny jsou strašně nudný, falešný, nezáživný. Člověk by čekal něco více. Působí to ve výsledku strašně líně. Možná je to skrze Covid, ale i tak to nemění nic na pocitu, že tu chcípl pes. Celý film jsem si vlastně říkal, co kdyby se to dostalo pod ruky někomu jako Spielberg? Jak krásně by si s tímto hravým konceptem pohrál? Za polovičaté odvedení tu máme také polovičaté hodnocení. 5/10. Nedoporučuji. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Catherine Keener (Maya Sorian) hraje své mladší i starší já pomocí technologie deepfake na rozdíl od CGI de-aging, která se obvykle používá ve velkorozpočtových filmech/seriálech. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno