Reklama

Reklama

Medvědín


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)
Švédsko, 2020, 58 min

Obsahy(1)

Peter, bývalý hokejový šampion, se vrací se svou rodinou do Medvědína, aby připravil místní tým na vítězství a zajistil tak budoucnost města. Ale mužstvo, které má převzít pod svá křídla, už zachránit nelze, a tak se Peter zaměří na vycházející medvědínskou hvězdu, mladého Kevina. (HBO Europe)

Recenze (7)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím na začátek říct, že mi hokej nic neříká, přesto jsem předlohu přečetla s chutí. Ani fotbal mi nic neříká. Kdo má rád Bachmana, ví, proč zmiňuju i fotbal. Proto je tak snadný, dopnit si místo toho, něco jiného, a máte stejný základ. První díl hezky ukázal prostředí, postavy a já byla naprosto spokojená :) ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl přesně na pomezí mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Nic zásadního se nekoná, nicméně zasazení do hokejového prostředí a vcelku zajímavé postavy pozvedají do mírného nadprůměru a přikláním se ke čtyřem hvězdám. Jak to bude dál se uvidí. Zatím seriálu dám šanci minimálně pro další díl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotní seznámení se severským městečkem, které jakoby neznalo nic jiného než prohánění vulkanizované pryže. Bude to severky chladné, bude potřeba bavlněné spodní prádlo a určitě nepůjde jenom o branky, body nebo vteřiny. Pilot zaujal, je čas vhodit další buly. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No moc hokejové prostředí nemusím, ale jinak zasněžené severské městečko a její obyvatelé jsou super a čekám dobrou krimi zápletku .... Konec překvapil a navnadil na další díl.... Tak to má vypadat 😉 ()

Raskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě hokej, takže první díl mi hezky odsejpal, nicméně umim si představit, že lidem, kterým hokej nic neříká, by to určitě mohlo připadat na pilot jako poměrně roztahanější a nudnější záležitost. To téma krimi tam je spíše zatím ve stylu teaseru - někde tak tiše čeká v povzdálí a slušně nechává prostor nechat diváka naplno se vžít do úvodu. ()

Reklama

Reklama