Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u tohohle snímku bavil, ale víc díky Mickeymu Rourkovi než díky JCVD. Jasně, nechci říct, že JCVD byl špatný, některé jeho pózy - zajímavější byl v tréninku než v samotném boji - jsou skutečně fenomenální, ale Mickeymu to skvěle sedlo a je tu parádním hajzlem. Dennis Rodman je spíš na ozdobu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice naprosto stupidní záležitost, ale Van Damme má tendenci tvářit se ve všech svých akčňácích smrtelně vážně. Těžko říci, zda ho zde k opaku dokopali scénaristé, či samotný režisér, ale funkční to kupodivu je. V kombinaci s naprosto protipólovým Mickey Rourkem, jehož charakter mám v jeho filmografii skoro nejraději, nelze jinak než průměr. Akci jsem už viděl lepší i ve filmografii Belgičana a technické serepetičky až zase tak nenadchnou. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Belgické svaly bojují na souši, ve vzduchu, pod vodou i třeba na koni. Sekunduje mu v tom basketbalový pošuk Dennis Rodman, který má talent tak akorát na obarvení hlavy. Proti je charakterní záporák Mickey Rourke. Van Damme ve druhé polovině devadesátých let nezažíval zrovna šťastné období. Jeho poslední akční kousky představovaly několikrát převařený odvar snímků z osmdesátých let (Inferno, Legionář, Náhlá smrt, pokračování Univerzálního vojáka), začalo se hovořit o jeho trably s drogami, a pokud si neplácl s nějakým asijským tvůrcem (Maximální riziko, Kontraband), bylo zle. Naštěstí mnohokrát prověřený Tsui Hark udržuje snímek v rychlém tempu, belgický gymnasta mu vesměs stačí a akční sekvence si drží slušnou úroveň. Děj moc neřeším, namísto nervózního hryzání nehtů bude spíš divák řešit lehce umělé scénáristické kličky, ale berme to tak, že mohlo být hůř. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Ve Van Dammově filmové sinusoidě, která se povětšinou plazí kde si dole, je Double Team oním výstřelkem, směrem vzhůru, který na kratinkou chvilku naruší rovnou linii filmové podprůměrnosti. Takže si určitě nenechte ujít tento skvělí akční nářez, nebot Van Damme musí pravidelně natočit alespoň pět propadáků, než-li se dostane na lehčí filmový nadprůměr. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film je velice zvláštní a přijde mi i jako parodie a to fakt ne. Jednak parodie nemám rád, ve filmu skládal hudbu Gary Chang. Fajn, ale proč byla hudba v některých scénách stejná jako ve filmu Přepadení v pacifiku ? Jinač se tu pár soubojů a přestřelek najde. Nechci hodnotit moc negativně, ale tohle mi zdaleka tak nesedlo. 40% = ** ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Mickey Rourke absolvoval přísnou dietu, aby se připravil po fyzické stránce a mohl se tak vyrovnat Jean-Claude Van Dammovi. (HellFire)
  • Při závěrečných titulcích uslyšíte předělanou skladbu "Just A Freak" od Crystal Waters, kterou zpívá Dennis Rodman. (Eldrick)
  • Poté, co Jack (Jean-Claude Van Damme) v hotelu skopne záporáka s jizvou do pokoje, si nemůže asijský záporák uvnitř ani na chvíli sednout. První záporák je vražen do pokoje. Vzadu je vidět, že druhý vstává a probíhá mezi nimi interakce ve stoje. Teprve poté druhý v detailu vstává a odkopne prvního zpět k Jackovi, který ho dorazí. Jack pokračuje do pokoje a asijský záporák opět vstává. (Ozzy88)

Reklama

Reklama