Reklama

Reklama

Tetsuo

(festivalový název)
  • Japonsko Tecuo (více)
Trailer
Japonsko, 1989, 67 min (Special Edition: 69 min, Director's Cut: 77 min)

Obsahy(1)

Čiernobiely príbeh dvoch mladých mužov, ktorých osudy spojila nešťastná náhoda. Japonský kultový režisér Shinya Tsukamoto vytvoril na základe celkom jednoduchej myšlienky pôsobivý, ale predovšetkým kontroverzný film, v ktorom sa muž začne meniť na kovové monštrum. (Furmi)

Diskuze

Mimesis

Mimesis (hodnocení, recenze)

Co furt lidi mají s tím "pochopil jsem to/nepochopil jsem to"? Film má prostě vyvolat nějaký emoce... tenhle film vyvolává typické emoce pro horror jako strach, napětí, znechucení, šok za pomocí silné industriální a surrealistické atmosféry. Nemá tam být nic, co byste měli jako chápat.

Jestli vás teda zajímá děj, je velice podrobně popsát na wiki.

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

teď nedávno sem to viděl po letech a líbilo se mi to snad eště víc než kdysi. a ten soundtrack !!! lahůdka

fonz

fonz (hodnocení, recenze)

Odpad, nuda a od půlky už sem ani nechápal o co de, prostě blbost a ztráta času..

Uživatel fonz smazal svůj příspěvek.

Inggrid

Inggrid (hodnocení, recenze)

Mám si připadat méněcenná? .... Já to ale VÁŽNĚ nepochopila!!!! Asi mám o jedno ozubené kolečko míň...

ontik

ontik (hodnocení, recenze)

Tento film se mi do rukou dostal z cela náhodou. Zapnul jsem film a byl jsem v šoku,do hlavy se mi dostaly takové obrázky,které ven už nedostanu.Pokud se s někým o tomto filmu bavím,většinou říká že nejde o hodnotit,já si to také myslel.A pokud už ho někdo ohodnotí ,tak buď tyhle filmy musí milovat a nebo nenávidět,není nic mezi tím.Já mu dávám **** hvězdičky za to že mi film utkvěl v paměti,že mě dokázal šokovat a donutil mě o něm přemýšlet.Musím uznat jeho originalitu a perverznost... Znova se na něho asi nepodívám :-)

kisho

kisho (hodnocení, recenze)

Nizkorozpoctovy filmik ktory sa da tazko k niecomu prirovnat. Prvky psycho a scifi vytvaraju z neho kyberpunkovy core snimok. Kamera vtahuje do filmu a strobace fackuju a staraju sa o plnu pozornost...

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

Presne tak, nádherná podívaná. PS. je zaujímavé vidieť ten rozdiel v počte hodnotení medzi prvým a druhým dielom, evidentne dosť ľudí niečo podobné už nechce vidieť ešte :-).

Heimdall

Heimdall (hodnocení, recenze)

Nádherná podívaná doplněná industriální hudbou. Nejvíce se mi líbyly Švankmajerovské trhavé animace.

Hrus

Hrus (hodnocení, recenze)

Vydrzel sem na to se divat 15 minut. Mozna bych vydrzel dyl, le tesne pred tim sem jedl... Proste me to znechutilo a odsuzuji to jako nejvetsi kravinu v historii filmu :) Ty japonci sou fakt magori...

myrathor

myrathor (hodnocení, recenze)

Absolutní industriální podívaná, podtržená vynikající hudbou. Navíc mě uchvátili Švankmajerovské animace. Fakt super.

ZeldaZ

ZeldaZ (hodnocení, recenze)

joo, tak tohle já můžu - stejně jako The Alphabet - vizuální magorie, zcela blokující logické myšlení, člověk jen sedí, dívá se a vnímá Pocity, které v něm vyvstávají (v tomto případě z hodně hlubokého a temného podvědomi)

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Film, který obrovské zástupy lidí zhnusí a odpudí a oni ho následně odsoudí jako jednu z největších kravin v historii filmu. My ostaní ale tušíme, že právě Japonci vědí "vo co gou"

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama