Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem filmy, v ktorých dostane "ten zlý", čo si zaslúži. Takže rada do života: Ak ste mrcha a Vaším šoférom je Clive Owen, nepýtajte sa ho - "Why are we going so slow?". Ale, samozrejme, len vtedy, keď nechcete zažiť the most crazy ride of your life za doprovodu Blur - Song 2. Yummy. Zo série The Hire pre mňa - 1./8 ()

Reklama

D.I.G 

všechny recenze uživatele

Running jak sa patrí, Owen hádže kvalty, Madonna lieta na zadných sedadlách a Guy váľa! Najzábavnejší Hire, síce to nemalo takú vizuálnu šťavu ako Beat the devil, no Ritchieho rukopisu nemám čo vyčítať, ak aj áno, tak to sem nepatrí.Tá jazda bez držania volantiu, s lusknutím prstov nemala chybu.......... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. Tento má v sobě kus humoru a dočkáte se zadostiučení za chování namyšlené zpěvačky. Na funkční kraťas je to však málo. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je narez. Asi nejlepsi hudba ze vsech dilu Hire. Madonna, ktera tu hraje nafoukanou hvezdu a pohada se se svyma manazerama nakonec prekeca Owena, aby ji odvez. Tak dlouho do neho husti, ze jede jak debil az se nastve hezky na to dupne a Madonna poslednich 5 minut filmu jen lita po sedadlech. Do toho vseho Owen dela skvely xichty + vybornej zaver. Jeden z nejlepsich dilu. ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno Madonna není v celém klipu ani v závěrečných titulcích záměrně zmíněno, nicméně ve scéně, kdy Star "vystupuje" z auta, je za davem novinářů vidět transparent "Madonna rocks!". (kenny.h)
  • Vozidlo, které v tomto díle řídí Clive Owen, je BMW M5. (Listeroman)

Reklama

Reklama