Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (208)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, tenhle projekt měl silné téma a celkem velký potenciál, ale Kosinskimu se to celé rozpadlo pod rukama...navíc tak strašnou a iritující hudbu už dlouho žádný snímek neměl... Filmy Josepha Kosinského prostě v mých očích mají obecně vysoký faktor nudy a tohle byl jen další z nich - pěkně natočené ploché a nudné nic...za měsíc si nebudu pamatovat, že jsem to viděl... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Ve filmografii každého režiséra se najde alespoň jedno shnilé jablko a pro Kosinkiho je to právě Spiderhead, který určitě na papíře působil nadějně, jenže provedení dost pokulhává. Příběh se točí okolo vězňů, kteří namísto vězení dali přednost experimentálnímu testování v zařízení, které vede Hemsworth. Všechno samozřejmě není takové, jak se na první pohled zdá a nakonec se všechno dobré ve zlé obrátí. Bohužel film je po všech stránkách naprosto obyčejný, jako kdyby všichni zúčastnění od podavače tužek přes herce až po režiséra jeli na půl plynu. Netflix tak sice zlákal další hollywoodské hvězdy, ale naprostá tvůrčí svoboda byla v tomhle případě špatná volba. Tohle se mi vykouří z hlavy hned následující den. P.S. Co měl znamenat ten komediální konec na úrovni toho nejhoršího béčka? ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Režisér Kosinski nám už tento rok naservíroval jednu filmovú pecku. Teraz mierny pokles ale stále je vidieť jeho kvalitu. Už len kvôli tomu že to produkuje netflix to nemôže byť v červených číslach. Ľudia sa naozaj na tejto databáze zbláznili. Takisto aj jeho prvý film s takými percentami. Obrovská škoda. Pritom herci aj hudba jedna veľká paráda. Ale nič viac, nič menej. nevyužitý potenciál bol cítiť. 3* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, režisérska taktovka nesklamala, ono ani ten ríbeh nebol úplne zlý, niektoré dialógy mali naozaj hlbšiu podstatu a zmysel ako sa na prvý pohľad zdalo ale predsa len, ten záver mohol byť zvládnutý vo veľkom štýle...a ak nie vo veľkom, tak vo väčšom určite. Tých 50% je naozaj krutých ale na druhej strane červené čísla to tiež nie sú... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Vďaka” Netflixu sa stal gray man jednotkou povrchnosti, sterilnosti, odfláknutosti a stupidity. Vidieť vo vysokorozpočťáku s áčkovými hercami paškvil, kde máme  hrdinovu traumu z detstva spoznať, prežiť, aj prekonať pomocou jedinej scény, je skrátka dosť aj na béčko, nie na 200 miliónov. Kosinski je ale o niečo lepší režisér a tak sa nedostatočne vypracovanú drámu aspoň pokúsil odľahčiť. Ťažko posúdiť, či to pomohlo. Emocionálny dopad by bol slabý, takto je nulový. Ale zas aspoň to neni urážka. Záverečná polhodina to neustále zhadzovala, najblbší bol asi ten twist so súrodencami. Celkom možno fungovala chémia medzi Tellerom a tou holkou. 50%? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku, když hydroplán přilétá k molu, vystupují 2 zaměstnanci, aby zajistili hydroplán k molu. Ten je však již připevněn, přestože právě přiletěl. (BMW12)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno