foto

Charles Parnell

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Top Gun: Maverick
2018 A Million Little Pieces
2016 Game
2014 Crossroads
2013 42
2011 Pariah
2009 Mississippi Damned
2007 Student Charlie Banks
2006 Malý zázrak
2004 Mind the Gap
2000 3D

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Courage (S05E09)
Honor (S05E08)
další epizody (10)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Konec hry (S04E10)
Najít, oklamat, zničit (S04E09)
Temný plán (S04E08)
další epizody (10)
2016 Bude líp (TV seriál)
Duke's Chorus (S01E07)
Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Odpor (S03E12)
Odkaz (S03E11)
další epizody (13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (13)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (10)
2013 Longmire (TV seriál)
Unquiet Mind (S02E01)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
Hranice nemožného (TV seriál)
Reciprocita (S03E11)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Zapomenutí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Znovushledání (S07E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené dítě (S07E08)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
To Protect... (S04E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Prstýnkování (S04E16)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Staří psi, nové penisy (S02E09)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jak Bruce Lee změnil svět (TV film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

TV pořady

2012 Zákon lesa (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace