foto

Charles Parnell

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Top Gun: Maverick
2018 A Million Little Pieces
2016 Game
2014 Crossroads
2013 42
2011 Pariah
2009 Mississippi Damned
2007 Student Charlie Banks
2006 Malý zázrak
2004 Mind the Gap
2000 3D

TV seriály

2020 Briarpatch (TV seriál)
Snap, Crackle, Pop (E02)
First Time in Saint Disgrace (E01)
2018 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
Odvaha (S05E09)
Čest (S05E08)
další epizody (10)
The Venture Bros. (TV seriál)
Arrears in Science (S07E03)
The Venture Bros. and the Curse of the Haunted Problem (S07E01)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Konec hry (S04E10)
Najít, oklamat, zničit (S04E09)
Temný plán (S04E08)
další epizody (10)
2016 Bude líp (TV seriál)
Duke's Chorus (S01E07)
Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Odpor (S03E12)
Odkaz (S03E11)
další epizody (13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (13)
The Venture Bros. (TV seriál)
All This and Gargantua-2 (S06E01)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (10)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Neklidná mysl (S02E01)
2012 The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Halloween (S05E01)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
Hranice nemožného (TV seriál)
Reciprocita (S03E11)
2010 The Venture Bros. (TV seriál)
Operation P.R.O.M. (S04E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Zapomenutí (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Ahoj, sbohem, ámen (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Znovushledání (S07E02)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Better Man (S04E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 Havárie (TV seriál)
Clusterf**k (S01E06)
Your Ass Belongs to the Gypsies (S01E05)
Railroaded (S01E04)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
The Venture Bros. (TV seriál)
What Goes Down Must Come Up (S03E07)
The Buddy System (S03E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené dítě (S07E08)
2006 The Venture Bros. (TV seriál)
Showdown at Cremation Creek: Part 2 (S02E13)
Showdown at Cremation Creek: Part 1 (S02E12)
¡Viva los muertos! (S02E11)
další epizody (4)
2004 The Venture Bros. (TV seriál)
Tag-Sale: You're It! (S01E11)
The Incredible Mr. Brisby (S01E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
All in the Family (S15E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
To Protect... (S04E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Prstýnkování (S04E16)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Staří psi, nové penisy (S02E09)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jak Bruce Lee změnil svět (TV film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Zákon lesa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky