Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Těžká nuda a Kosinskiho obrovský přešlap. Takhle zmrvit tak dokonalé téma řízení emocí pokusných králíků a zkoumání jejich reakcí po podání určité látky, to chce talent. S danou látkou by se dalo vyhrát k dokonalosti, ale místo toho jde o povrchní slátaninu, která působí jak nudné béčko. Nápad nevyužitý, nápady nulové, o napětí se nedá mluvit, vizuál nenadchne a ani 2 áčkové jména v hlavních rolích nemají co zachraňovat, jelikož hrají otřesně a kdyby zde byli obsazeni béčkoví no-names, výsledek by byl stejný. Finále jsem už slušně nezvlád a musel jsem popřeskakovat, protože tohle byla prostě katastrofa. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

První polovina, byla fakt našlapaná - úvodní vtípky, skvělá hudba, sex pod vlivem drog, krásné prostředí, ve kterém se nacházelo zajímavé vězení a jedna dost solidní, napínavá scéna, která neskončí dobře. Pak to ale začalo být strašně ukecaný, zamilovaný a finále dost urychlený. Chris perfektní, celkově to nebylo úplně špatný, film mi dost rychle utekl, solidní jednohubka, ač každý asi čekal víc. (600. hodnocení) ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Režisér Kosinski nám už tento rok naservíroval jednu filmovú pecku. Teraz mierny pokles ale stále je vidieť jeho kvalitu. Už len kvôli tomu že to produkuje netflix to nemôže byť v červených číslach. Ľudia sa naozaj na tejto databáze zbláznili. Takisto aj jeho prvý film s takými percentami. Obrovská škoda. Pritom herci aj hudba jedna veľká paráda. Ale nič viac, nič menej. nevyužitý potenciál bol cítiť. 3* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Mě se to celkem líbilo, jen to mělo moc urychlený a ne moc zajímavý konec a strašně přímočarou pointu. Není zde ani poznat jestli to točil Kosinski nebo někdo jiný. Je to takový zvláštní počin, který nemusí sednout každému. Já to také nedokážu nikam pořádně zařadit, ale většina filmu mě docela bavila. Asi tak uprostřed jsem hltal ty konverzace a dramatické scény, ale ten závěr byl už takový odfláklý, což je škoda – potenciál to mělo větší. No, každopádně Hemsworth a Teller – dvojka, která zde herecky zazářila. Známé písně v tomto filmu potěšily. No, víc to okecávat nebudu, na 1 vidění to nebylo zlé, ale dalo se z toho vytěžit víc. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč se to lidem nelíbí. Je to trochu debilní, místy nedomyšlené a chování některých postav občas nedává smysl, ale i přesto jsem si to upřímně užil. Film pěkně utíká, nabízí nejednu mrazivě napínavou scénu a finále, které skvěle kombinuje thriller a humor. Chris Hemsworth je tu boží a všichni moc dobře víme, že pokud se spojí charismatický bůh Miles Teller a režisér Joseph Kosinski, nemůže to dopadnout špatně. Taky nemohu opomenout hudební podkres, který se k filmu nečekaně hodí. Uznávám, že je to lehce povrchní, ale stojí to za to. 7/10. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku, když hydroplán přilétá k molu, vystupují 2 zaměstnanci, aby zajistili hydroplán k molu. Ten je však již připevněn, přestože právě přiletěl. (BMW12)
  • Rogan (Nathan Jones) si číta knihu "Tenth of December" od Georga Saundersa, ktorá obsahuje krátku poviedku "Escape from Spiderhead", podľa ktorej je natočený tento snímok. (belinko)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama