Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Reparát skončil tam kam patrí, teda na Netflixe. Jedno však treba uznať, tak otrasné dialógy napíše málokto, na strane druhej odráža to rozumové schopnosti bohužiaľ už aj žiakov základných škôl, nielen špeciálnych. Kým prvá časť ešte stála zato a na naše pomery bola pomerne kontroverzná a relatívne dobre spracovaná od druhej série to bol prepad na dno kinematografie aj keď aspoň záver a hudba v niektorých momentoch vytiahla Reparát nad hranicu odpadu!, spolu s ružovými trenclami... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek skládal reparát za svoje předchozí 2 urážky kinematografie. Zejména třetí díl byl ultimátní sračka. V rámci sračkovitosti se ovšem tomuto omylu nemůže vůbec rovnat. Ke zhlédnutí mě nalákala účast cigoše Godly. Byl zde příšerný, jako celý zbytek tohoto omylu. 2 x jsem se zasmál, poprvé narážce na Kájinkovo zelené tílko, podruhé Magnuskovu pyžamu připomínajícím úbor z Osvětimi. Jinak to nemělo nic. Děj je naprosto příšerný. Celý snímek se hroutí na katastrofálním scénáři a odpornými hereckými výkony všech zúčastněných. Tohle je těžký amatérismus v každém směru a každému herci, který se této šaškárny zúčastnil to rozhodně v kariéře uškodí. Tomáš Magnusek je pak vůbec ze všech nejhorší. Ten člověk tady nehraje. Jen kouká ustavičně do blba. Velká zoufalost tenhle pokus o film, či jak takový blábol vlastně nazvat. [5 %] ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

As I walk through the valley of the shadow of fat, I take a look in my head and realize there's nothin' left... Ti, kdo tomuhle přitroublému, neumětelskému hovadu pořád financují jeho patotvorbu, která je od dvojky tohoto svinstva pravidelně peklotyčnou urážkou všech opravdových filmů i sebezapadlejších amatérských filmařů, patrně tímhle perou prachy za drogy a obchod s dětmi. Zhnisaný výtěr z análu té nejretardovanější bulvární žumpy se zde hravě snoubí s oligofrenní scenáristikou i downí režií, což je autenticky ještě podtrženo obsazením švidratého opohumanoida Karla Mentálního Výmolu, bytostně odporné, prkenné protekční sufraštětky a ČEZ rentiérky Natálie, ochrnutého Krampuse a padesátičlenné huhňající rodiny Žigových. Opravdu děsivá a bolestivá zkušenost, nade vši pochybnost způsobující demenci, karcinomy očí, bilaterální supurace a tinitus. Kina i platformy, které něco takového šíří, by se měly začít okamžitě vypalovat, jakož i hospitalizovat každý, kdo to pomiluje čímkoliv vyšším než žluklým odpadem. Počítám, že se pan retardované prase, egomaniakálně okouzlen svou tolik úspěšnou kariérní degradací, záhy v pětce vrátí i s kulkou v hlavě, aby definoval zcela nový žánr, a sice cigánsko lopatistický zombífekál. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první díl tohoto opus magnus mi svého času nepřišel zas tak špatný. Snažil se poukazovat na vážné problémy a i když to dělal dost amátersky až prdelně, dalo se v něm něco najít. Dvojka už byla podstatně horší a trojku sem nikdy neviděl a nehodlám na tom nic měnit. Čtyřka je opět plně v Magnuskově moci a je to na ní dost vidět. Scénář je dost strašidelný už jen v tom jak si Magnusek napsal na tělo roli romského spasitele a k tomu si přidal Godlu jako svého poskoka, který mu každou chvíli neváhá připomenout jak je chytrý a úžasný a on (Godla) naopak hloupý. Nemluvě o tom, že v alespoň trochu reálném světě by někdo jako Magnuskova postava nemohl ani uvažovat o tom, že by snad začal znova učit. I kdybych si pak tohle všechno nějakým zázrakem odmyslel, zůstala by jen prázdná nuda na hraně studentského filmu, která je navíc tragická po technické stránce. Kamera sice ještě docela ujde, ale třeba zvuková stránka je naprosto hrozná a polovina dialogů zní jako z kýblu a není jim prakticky vůbec rozumět. Když nad tím ale teď zpětně přemýšlím tak je to možná dobře...10% ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Z celé série filmů se mi tento líbil nejvíc. I přesto je to ale hodně špatný film. Oproti originální trilogii se několik aspektů zlepšilo, ale v ostatních dělá Magnusek pořád ty samé chyby. Děj byl z velké části nezajímavý a několik jeho částí mi vůbec nedávalo smysl. V celém filmu je taky několik momentů, které se tváří, že jsou vážné, ale ve skutečnosti mi přišly spíše směšné. Postavy jsou pořád stejně jednostranné jako před deseti lety, spousta postav z originální trilogie se v tomto filmu vrátí, což fanoušci určitě ocení, i mně se to docela líbilo, ale štvalo mně, jak hrozně vnucené tam ty postavy byly. Herecké výkony byly většinou slabé, Magnusek se snažil, ale taky mu to spíš nešlo, nejlepší ze všech byl Zdeněk Godla, on je podle mě velmi talentovaný člověk, který si zaslouží mnohem lepší role. Prezentace byla mnohem lepší, což se dalo očekávat, nemluvím ale jen o kvalitě obrazu, film je po všech stránkách mnohem lépe natočený než celá původní trilogie. Hudba taky nebyla špatná, i když je jí ve filmu hrozně moc. 3/10 ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo od jara 2021 v minimálním štábu kvůli pandemii covid-19. Natáčelo se mj. na těchto místech: Základní škola Česká Skalice, Věznice Plzeň, Dům s pečovatelskou službou Penzion v Boskovicích, Základní škola T. G. Masaryka Náchod, Royal Music Club Náchod, Bazén/Sauna – Sport. zařízení města Náchod, Městský úřad Náchod a další. Film se po roční přestávce dotáčel v červnu 2022 na Letišti Vysokov, obci Zvole, Malé Poříčí a u obce Václavice. (Tomáš Magnusek s.r.o.)
  • Na české verzi Netflixu byl první tři dny po uvedení tento film tím nejsledovanějším. (ugugege)

Reklama

Reklama