Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

David Bradley vystriedal MIchaela Dudikoffa, ale čo z toho keď má ešte menšiu charizmu ako Dudikoff. Steve "Rambro" James nedokáže utiahnuť celý film, i keď sa snaží a niekedy mu to celkom ide (niekoľko fajn hlášok - ako tá posledná vo filme). Problém je v tom že tretí Americký Ninja je (aj napriek jemnému nadhľadu) neskutočne nudný blábol bez poriadnych akčných scén a kvalitných záporákov. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Na dětství se nedá zapomenout, a série s am. ninjou pro mě byla vysvobozením z dlouhého nudného trávení času doma, neboť jsem býval hodně nemocný a tak jsem snil o tom jak se nechám zmenšit a z okoukaných bojových umění jim to tam těm bacilům uvnitř pěkně natřu a vykopu je jednou provždy ze svého těla pryč :)) z nostalgie za dvě, ale tenhle díl jsem měl rád fakt nejmíň. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

V tomto Americkém ninjovi už Dudikoff nehraje. Zřejmě věděl proč. Protože na rozdíl od předchozích dvou dílů nemá pořádný děj a ani logiku. Místo Dudikoffa je tu poprvé David Bradley, který byl geniální v pátém dílu Amerického ninji, ale tady je jeho výkon stejně ubohý jako celý tento film (když tedy opominu bojové scény). [2905. hodnocení, 88. komentář, 20%, 173. nejhorší film] ()

fefo odpad!

všechny recenze uživatele

Netusim, o co tam islo, ale vsade boli totalne trapni "ninjovia", dajaky neschopny idiot v ruzovom tielku, aka asi hlavny hrdina a nejaka aziatka, ktora bola super kung-fu skill, az kym ju nodkraglovali. A cernoch. Najlepsi bol cernoch, ktory musel vzdy vysekat idiota v tielku z pruseru, ked ho obklucili ninjovia a nemiesto razneho rezu katanou ho mlatili do brucha. Nakoniec sa idiot nejak dostane k hlavnemu zaporakovi, dostava na picu, spravi super mega prstovy ninja healing a seckych vymlaci. K tomu hra totalne idiotska hudba. Celkom vyzivna pripomienka beckovych akcnych filmov z 80 rokov. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

U všech nablejskaných nindžató, tohle začíná být už hodně zlý. Dudikoff se po druhém dílu, ve kterém měl dva dvouvteřinové koukatelné momenty rozhodl zahrabat se na pár měsíců někam do bažiny a na scéně se poprvé v sérii objevuje břečkolez David Bradley, jehož filmografie zde na čsfd téměř vždy balancuje na modročerné hranici. A je to katastrofa. Nindžové místo výuky asi mastili žolíky, protože to, co ti pitomci zde dělají, za to jim černé róby absolutně nepatří. Vrchol snad je, když jeden retardní stínoblb zatočí dvěma nunchaky a normálně je podá Bradleymu, aby ho zrubal. Pořád stejně narvanej a vtipnej je černošskej bomberman Steve James, tomu by stačilo zacvakat kozama a nindžochudáci by si polehali na zem. Naprosto otřesnej scénář na konci vybalí scénu, kde Bradley předvede umění nindžovo uzdravení a já si odcházím vypláchnout oči, jinak bych měl trvalé následky... do prdele a to máme před sebou ještě dva díly... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)
  • Michael Dudikoff odmietol účinkovať v tomto filme z niekoľkých dôvodov, medzi tie najvážnejšie patrila obava, žeby mohol byť zabetónovaný vo filmoch s bojovým umením a navyše, nechcel sa vrátiť natáčať do Juhoafrickej republiky, kde sa predtým natáčala aj druhá časť série. Nestotožňoval sa totiž s politikou apartheidu a bol odporcom tamojšej vlády. V ďalšom pokračovaní sa už objavil, produkoval sa totiž v neďalekom Lesothe. (beso74)

Reklama

Reklama