Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dočkal amerického filmu, kde po streľbe v baráku napadlo suseda zavolať na políciu.....The Wachovski sisters sa nesú na vlne, riadenou debutmi aj následnými filmami Coenovcov, Tarantina a Singera (prípadne The last seduction) a preto budem ten ich porovnávať práve s nimi. No a Pasca je predsa len o priečku nižšie, ako diela dnes o poznanie slávnejších spomínaných tvorcov. Pasca je rozhodne výborná zábava na sobotný neskorý večer, len scenár neprináša v podstate nič extra špeciálne, iba sa snaží byť napínavý. No a v Nickymu neoddiskutovateľne chýba tvár Jamesa Caana. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli něco nesnáším, tak ženskou, co se omlouvá, že chtěla sex." Mně spíš vadí, že když se mi holka jako Corky líbí, tak já jí nestojím ani za to, aby se vysmála mýmu průměrnýmu mužství. Prostě si je klidně na holky. Já teda taky, ale přesto v tom vidím problém. Ale vraťme se k filmu. Tam dvě holky chtěly oblafnout špatnýho mafiána. Takovýho, kterej nejen umí prát peníze, ale on je umí i žehlit. Fakt. Je to prostě borec a s holkama boxuje zásadně bez rukavic. Tak prostě mají vypadat drsný hrátky s mafií, pistolema, zahradnickejma nůžkama a hasákem. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Řekněte chlapi upřímně....co může být víc sexy než nádherná ženská ve spoceném tílku s hasákem v ruce opravující odpad :o) Bound je povedená mafiánská hříčka bratrů Wachovských, příběh jednoho kufříku plného špinavých peněz, který má na starost Caesar ( excelentní Joe Pantoliano ), příběh osudového setkání dvou žen. Violet, přítelkyně Caesara( v podání Jennifer Tilly ), co už má pokrk dosavadního života a tak, když přichází šance, proč ji nevyužít. S pomocí Corky ( v podání krásné Giny Gershon ) zosnují plán, ale jak už to tak bývá, ne vždy vše vychází tak, jak si člověk naplánuje, zvlášť, když se zaplete s mafií. Výborné herecké výkony, propracovaný scénář, líbivý vizuál, vše doplněno o povedenou hudební složku, to jsou hlavní klady tohoto snímku. p.s. a jaké, že jsem si vzal ponaučení z tohoto snímku.....pánové, nikdy nepodceňujte lesbičky.... :o) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Past je v první řadě skvělý thriller. Dala by se označit jako Podraz devadesátých let, jen s trochu větším množstvím krve a sexu. Obsazení je sympatické a moc dobře vybrané (těžko si představit v roli Ceasara někoho jiného právě než Joea Pantoliana). Tenhle snímek se bratrům Wachowským opravdu povedl. Velmi atraktivní film, který by měl být známější. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení na pozdní sobotní večer, a nejen kvůli půvabům Jennifer Tilly a (zde výjimečně chlapsky drsné) Giny Gershon. I když se celý film tváří jako velmi ženský, minimálně tím citem pro barvy;), nejdrsnějším tahákem filmu je Joe Pantoliano, skvěle psychující a rychle kličkující. Partička bratrů Wachowských, Joe Pantoliana a skladatele Dona Davise umí dobré filmy... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama