foto

Mary Mara

  • nar. 21.9.1960 (57 let)
    Syracuse, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Paradise, FL
2008 Maturitní ples
2007 Claire (TV film)
2006 Gang v útoku
Problem with Percival, The
Swedish Auto
Undoing
2004 Jumbo Girl
Tanec při měsíci
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Lloyd
Neznámá za mřížemi (TV film)
Svět podle Prota
1999 To dítě není moje (TV film)
1998 Žaloba
1996 Co jsi to za matku?
In the Blink of an Eye (TV film)
Past
1995 Just Looking
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1992 Nápoj lásky č. 9
Pan Sobota večer
1991 Empire City (TV film)
Město v dešti
Poldovi v patách
Za každou cenu
1989 Modrá ocel
Vražda v Central Parku (TV film)

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Running Out of Time (E12)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Syn (S01E08)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Jízda (S01E09)
Bridget (S01E08)
Znovu narozený (S01E07)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Frank the Plumber (S03E09)
A Long Way from Home (S03E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Ztracení chlapci (S04E10)
Mrtvá voda (S04E07)
Ztraceni (TV seriál)
316 (S05E06)
Lež (S05E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v podzemí (S01E16)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
I, E.T. (S01E07)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dellaventura (TV seriál)
Město sexu (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dr. John Carter (S02E22)
Seber ta zlomená křídla (S02E21)
Horečky neznámého původu (S02E20)
další epizody (6)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
Letní jízda (S02E02)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
1994 Philly Heat (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace