Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

movie 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek. Wachowski se rozhodli příběh omezit prostředím a z toho čerpají řadu velmi napínavých scén. Herečky jsou opravdu šikulky, erotické scény (jedna nebo více, podle toho co považujete za erotické) opravdu dobře natočené a Joe Pantoliano asi ve své nejlepší roli. Rozhodně lepší než dvojka Matrixu :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Cílevědomí strůjci svého osudu, temná atmosféra, středně zamotaná kriminální zápletka a jádro (neo)noiru je na světě... To by však nebyli Wachowští, aby film něčím originálním neoživili, ať už co do příběhu, tak řemesla. Úvod s lesbickým románkem je hodně, hodně sexy, chemie mezi herečkami funguje na výbornou. I přesto, že Past je teprve debut, vykazuje poměrně zajímavou práci s kamerou (drobné experimenty, zpomalovačky, detailní záběry). Filmové kulisy jsou sice prostější (levnější), ale napětí v nich je naporcováno výborně! 8/10 ()

Reklama

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Šaramantní lesbické dámy uchystají náramně vydařenou past na mafiánské podsvětí. Prvních dvacet minut kolem mě postávala jaká si nejistota hlavně díky hodně pomalému rozběhu a nejasnému nastínění o co tu vlastně půjde. Působilo to na mě jako psychologický rozbor jednoho z lesbických vztahů a tudíž jsme se i trochu vylekal a s nejistotou pozoroval co se bude dít dál. Během několika minut ale vše nabralo potřebné obrátky a do samého konce jsem se již nehnul od přijímače. Odměnou mi tak byl inteligentní scénář s rozmanitou zápletkou - natočený hezky svižným tempem s nepřehlédnutelnými náznaky budoucího kultu jménem Matrix. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli něco nesnáším, tak ženskou, co se omlouvá, že chtěla sex." Mně spíš vadí, že když se mi holka jako Corky líbí, tak já jí nestojím ani za to, aby se vysmála mýmu průměrnýmu mužství. Prostě si je klidně na holky. Já teda taky, ale přesto v tom vidím problém. Ale vraťme se k filmu. Tam dvě holky chtěly oblafnout špatnýho mafiána. Takovýho, kterej nejen umí prát peníze, ale on je umí i žehlit. Fakt. Je to prostě borec a s holkama boxuje zásadně bez rukavic. Tak prostě mají vypadat drsný hrátky s mafií, pistolema, zahradnickejma nůžkama a hasákem. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

slušný thriller.ale trpí svojou nevýraznosťou.výborný sú však herci aj atmosféra a hlavne tá krásna erotická scéna.mňam :)Dve lesby (Gina Gershom, Jennifer Tilly) sa rozhodnú obrať o peniaze gangsterského manžela (Joe Pantoliano) jednej z nich. Ich plán však zlyhá a obe budú musieť bojovať o svoj život. Predtým, než vtedy ešte bratia Wachowski ohromili svet Matrixom, stihli zaujať už týmto thrillerom. Už vo svojom debute ukázali, že majú skvelé filmárske oko a svoj malý projekt obdarili výborným vizuálom, vťahujúcou atmosférou a zmyslom pre rozprávačský talent. Pravé hody nastúpili až s legendárnou sci-fi, ale ani ich prvotina by nemala upadnúť do zabudnutia. Hlavne, ak si chcete napraviť chuť po katastrofálnom Jupiter Ascending. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama