Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Za mě celkem promarněná šance o nějakou fakt satiristickou prdel, která by šla trochu víc za hranu a trochu víc využila už tak dost potencionálně komediální rok. Tady to popravdě po chvíli docela nudí a klouže to po povrchu. Za zmínku u mě určitě stojí Joe Keery, Leslie Jones a nakonec možná i ta Cristin Milioti, jinak ale dost slabý. ()

Awer 

všechny recenze uživatele

(Konečně jsem to zkoukl a ano, nepřekvapivě, tady se vox populi asi nemýlí. Z té středně liberální middle-class perspektivy se strašně těžko střílí na všechny strany, a ještě stejně úderně. (Do mileniálů se to snaží jít, ale úplně bizarně, do korporátu/milionářů se to jít bojí, královna šííleně trapná, autoreklama též cringe...) Celkově neuvěřitelně inkonzistentně poutavé, myšlenkově nosné a především vtipné. Sestříhané dvě minuty Lisy Kudrow na YouTube jsou daleko, předaleko lepší volba, byť zbylých 68 je shit jen tak z půlky; sekvence se Samsonem Kayo a samozřejmě Diane Morgan většinově super. Taky ironický vidět, jak je už čtyři roky zpátky každý druhý Biden jab na jeho věk.) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Geniálne zhodnotenie Trevora, nemám slov, môžem sa len pridať. Netflix je už len odporným nástrojom propagandy. Niektoré hlášky sa podarili, ale inak to bolo stále o tom istom, iná téma ako Trump už asi neexistuje. Tak nech si užijú senilného pedofila Bidena, ktorý ani nevie, že má päť rokov mŕtveho syna. ()

Shizle 

všechny recenze uživatele

Politická satira a shrnutí událostí, které ovlivnily jak převážně Američany viz. BLM a volby, tak i celý svět viz. pandemie. Nějaké gagy mně totálně minuly, nějaké byly fajn. Z komentátorů mě nejvíce bavili Hugh Grant jako historik, Cristin Milioti jako tupá bílá žena a Joe Keery jako influencer. Bohužel trochu promarněný potenciál a jsem přesně na pomezí dvou a tří hvězd. Snad bude 2021 využitější. ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

Hele jako bylo to slabší než Brookerova britská produkce, to asi o dost, ALE... Je to docela sranda a rád jsem viděl známé tváře a vlastně jsem i rád viděl ty blbý letošní události v jejich podání. V tomhle ohledu to možná bylo častokrát i fakt geniální. (ta americká produkce je v tom dost cejtit a ten "britskej" styl Charlieho legendárních Wipes v tom sice je, ale tak nějak zaprasenej, že by Alicí Mathias? Jako ke 4 hvězdám tolik nechybělo a pro diváka neznalého Wipes to musí bejt super...) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama