Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (156)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Moderní satira na celý rok 2020, která pěkně dává na hubu skoro všemu, co se v minulém roce stalo - nejvíce však ale Americe, Trumpovi, americkým volbám, politikům a všemu okolo. Je to strašně stupidní humor, místy až doslova parodie, která rozhodně nesedne všem a někteří budou po 15 minutách vypínat. Na to, jak podobný humor miluju a jsem v něm skoro každý den, tak se mi překvapivě film až tak nelíbil a jen zlomek vtipů se povedl. Oceňuju zapojení herců jako je Grant, Fishburne nebo Jackson a že se k tomuhle vůbec hlásí, ale jako výsledek je to taková prkotina, která by se dala udělat i líp. Je ale asi jasné, že od podobného projektu nikdo nemůže čekat zázrak. ()

maxs 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní zpracování retro-pohledu na debilní rok 2020. Jsem nadšený a směji se ještě teď. Takhle pěkně namíchaná recese s realitou poskytuje podprahová sdělení i mezi řádky. Hodnocení i komentáře přesně odpovídají tezím vyřčeným v tomto snímku - žijeme celosvětově ve velmi polarizované společnosti. Dokument se snažil být vyrovnaným, poskytovat prostor všem "sociálním" vrstvám. Je logické, že po Trumpovi se vozil trochu víc, protože zkrátka Trump byl v roce 2020 US prezident a některé jeho výroky (např. dezinfekce do žíly) tvůrcům přímo nahrávají na smeč. Ale ani Biden nezůstal ušetřen (social distancing ne kvůli covidu, ale kvůli jeho zálibě v sahání na mladší ženy). Neřekl bych ani ve snu, že ten trapný a smutný rok 2020 někomu dokáže nabít na takhle parádní dílo. Za mě velká spokojenost a vřelé doporučení, ať už jste v souboji o hlavu Bílého domu fandil Trumpovi, nebo Bidenovi. Všem, co dokument hodnotí jako "odpad" bych vzkázal toto: Vylezte na chvilku ze své ulity, upusťte od svého ostře vyhraněného světonázoru, zkuste se na necelých 70 minut povznést nad své postoje a zkuste se na svět podívat z nadhledu, optikou tvůrců. Popusťte uzdu svému upjatému (ne)smyslu pro humor. Smích léčí a to je dnes potřeba víc, než kdy jindy. (Původně jsem dal 4*, ale právě tyhle ostré kritiky mě donutily to ještě o stupínek zvednout) ()

Reklama

mistrpropr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Usmíval jsem se celkem dost, ale dobrý fory k zasmání tam byly asi 3. Pořádně ani nevim, co tim tvůrci chtěli říct. Pravděpodobně to měli glosovat 4 kokoti (v tom filmu je hráli celkem známí herci), který záměrně přeháněli s výjimkou Jacksona. Lidem s jeho rétorikou se dneska tleská, což je k zblití... ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie: 8/10 Humor sa naozaj podaril aj s hercami si pohrali a je to taká originálne komédia s dobrými vtipmi. Prvá polovina filmu pekne hovorí o udalostiach aj s kvapkou humoru, ktorí nieje niekedy až tak dobrý ako v iných stránkach filmu, ale zas dajú sa tu nájsť aj pár humorných situácii. Herci hrajú dobre, čo cením pretože nie v každej komédii herci sú špičkoví ale o tomto filme sa dá povedať že tu hrajú až nadpriemerný herci. Druhá polovica filmu je taká trocha nudnejšia, menej humoru a všetko sa to tam točí okolo jednej témy a to sú voľby. Áno, súhlasím s tím že toto nieje luxusný film ktorý presahuje rekordy, ale mne osobne sa táto komédia páčila.       Očakávanie: 7/10 ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Jooooj, British funny :). "Rok 2020 bol tak výnimočný, že ho museli pomenovať dvakrát". Niektoré gagy sa podarili viac, niektoré trošku menej, no pri viacerých sa človek nahlas zasmial. Pri niektorých však aj stuhol demenciou tohto sveta. Diane Morgan, stvárňujúca britku (jednu z piatich najpriemernejších), bola úžasná. To isté platí pre Trumpovu hovorkyňu Lisu Kudrow, alias Phoebe z Priateľov, ako aj Cristin Milioti, v podobe obyčajnej bielej middle-class američanky. No a Hugh Grant a Samuel L. Jacskon tomu dodali vážnosť aj charizmu. Najmä Hugh Grant, ktorý je stále rovnako šarmantný. Inak toto tu, čo my žijeme, to je čistý bizár a jedna veľká reality show. A smiešna, keby to nebolo smutné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama