Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta neskutečně nabitá a epická první polovina epizody nastavila zbytku dílu takovou laťku, že se to prostě nedalo překonat. I proto druhá polovina tohoto dílu působila tak trochu výplňově. Seriál si ale stále drží tu nadstandardní kvalitu. Anakin byl "omlazen" dle mého dobře a až na ty místy prapodivné dialogy se mi tenhle "fan-service" líbil. Celou epizodu jsme neměli šanci vidět Sabine a spoustu dalších postav. Věřím že v příštích epizodách nám to tvůrci vynahradí. ()

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka už bojuje s každým ako so seberovným, minule s temným majstrom a teraz so samotným Anakinom. It must be difficult to get out of this situation. Well, actually, super easy, barely an inconvenience. Oh really? Yeah, she just wins it all. Vraciame sa aj k veľrybam z minulej časti, kde si dáme az kolizne stavy bez škrabancov, všetko podla plánov a bez strát. Tak to funguje ked hráte na easy level. Ps: najhoršie boli tie Vaderovske záblesky Anakina, to už bolo fakt na ultra easy... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)
  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Meče Ahsoky (Rosario Dawson) vycházejí z klasického japonského stylu Daishō, kdy jeden meč je menší a kratší než „hlavní“ měč uživatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno