Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mytologie Star Wars univerza společně s širokou paletou animačních stylů [kde dominuje moje milované stop-motion] je kombinace, o který jsem nevěděl, že potřebuju.... druhá série antologie Star Wars: Visions dokazuje, že Hvězdoválečný kánon je galaxií neomezených možností – a to se týká jak samotných příběhů, tak kreativity. Škoda jen té krátké stopáže. ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jak probíhá zadání od Disneyho ale tady to vypadá, že 9 tvůrčích týmu tvořilo na stejné téma "mladý/mladá hrdina/hrdinka najde v sobě sílu za časů Impéria a zachrání situaci". První tři díly super, Aardman si jede svoji klasiku, 5. a 6. zajímavé a pak už nuda. Je to škoda, mít tvůrci volnou ruku, nabízí se tolik možností. Nejlepší animace za mě epizoda 1, 3, 4 a 9. ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a je tady konec 2. Série mého nenáviděného seriálu. První série za moc nestála, ale u té druhé se tvůrci mírně polepšili. Je zde pár solidních dílů, ale pak jsou tu nějaký velice slabý. Mezi ty dobré díly patří první, čtvrtý, pátý, sedmý a svým způsobem i šestý díl. Ten nejlepší je však sedmý s názvem Bandité Golaku. No a pak je tady ten opak a ten zbytek jsou velice slabé díly, jediná výjimka je druhý díl, který je příšerný, ale alespoň má velice solidní soundtrack. Za mě nejhorší díl je třetí s názvem Ve hvězdách, který za mě nestojí za nic a kdyby tam nebyl, nic by se nezměnilo. Některý díly obsahují solidní soundtrack a jiné zase žádný nemají, což mi zas tak nevadí. Některé díly jsou strašné a některé díly jsou solidní. Některé jsou cringe jak sviňa a některé ve vás nabudí pocit jako když sledujete nějakej díl mimo Visions ze Star Wars. Za mě je to tak 50x50, zároveň jsem zhnusen, že se to nezměnilo a zároveň jsem překvapen, že to není jak u první série, kde byly dobrý díly jen 2 nebo 3. Tady v téhle sérii je dobrých dílů dokonce 5, taky to nechápu. 7/10 Po první sérii si teda dost polepšili! ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele

Rozhodně oceňuji to, že to je to více animátorských studií s různým stylem. Bohužel je celkem velký rozptyl mezi kvalitou jednotlivých epizod. Dalším negativním jevem je pak to, že většina příběhů má nějakou postavu, co je citlivá na Sílu.  Osobně bych uvítal více příběhů z pozadí "obyčejných" lidí. Na druhou stranu, když už byly souboje světelných mečů, tak rozhodně patří k tomu lepšímu, co svět SW může nabídnou. Když to tedy budu hodnotit jako celek, tak je to rozhodně lepší jak 1. série. Bohužel to není zase tak svělé, abych tomu mohl dát více jak 3,5/5. Neurazí, některé epizody pobaví (Wallace a Gromit STAR WARS), ale jiné zase ve mě probudí to obrácení očí v sloup, co je to zase za kravinu (jáma). ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Abych řekl pravdu tak sem vůbec nevěděl že má vzniknout druhá série. Já se to doslova dozvěděl 2. týdny předtím než to mělo vyjít a abych řekl pravdu tak sem od toho nic nečekal a nakonec z toho vyšla fajn série. První série je průměrná ae tahle je mnohem lepší a já nechápu jak se jim to povedlo. Doporučuji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama