Reklama

Reklama

Policistka Youngová se ocitá sama v budově policejní stanice ve společnosti několika nebezpečných zločinců. Jedním z nich je nelítostný zabiják, který se do vězení schoval záměrně, a druhým podvodník, který si bude muset vybrat, na čí stranu se přidá... Zatímco policistka Valerie Youngová provádí rutinní kontroly se seržantem Duanem Mitchellem, podvodník Teddy Murretto prchá před nájemným vrahem, který ho pronásleduje a podaří se mu uniknout. Když je hlášeno ozbrojené přepadení, Youngová s Mitchellem tam jedou a Murretto schválně napadne policistku, aby byl zadržen a dopraven do vězení, kde bude, jak myslí, v bezpečí. Když je nalezeno jeho rozstřílené auto, policisté ho kontrolují a téměř do nich najede další vůz, řízený mužem předstírajícím opilost, který si říká John Doe. Je zavřený do cely naproti Murrettovi. Vyhrožuje mu a nakonec pomocí plynu, který má v tašce umístěné v oddělení zabavených věcí, způsobí požár a rozezní se alarm. Přepadne Mitchella, vezme mu zbraň, zmasakruje svého spoluvězně a chce zastřelit Murretta … Důstojník policie Huber tajně stahuje data z počítače a někomu je předává. Policistka Youngová zkoumá, proč chce Doe – ve skutečnosti Bob Viddick – Murretta zabít. Ukáže se, že za vším jsou podivné čachry v jeho poradenské službě zejména v oblasti herního průmyslu a je zapleten i do událostí kolem vraždy prokurátora Fentona. Kromě toho ukradl velkou částku peněz. Spolupráci mu nabídla i FBI, pak ale málem zemřel v autě, které vyletělo do vzduchu. Musel zmizet. Křiví poldové ho vylákali do pouště, kde došlo k přestřelce s FBI. Murretto vyvázl. Detektiv Shierová oznamuje Youngové, že je třeba Murretta přemístit. Jeho bývalá žena a syn byli zavražděni … Na policejní stanici vnikne muž jménem Anthony Lamb a postřílí dva policisty a dva záchranáře, kteří přijeli pro zraněného spoluvězně Murretta. Pak přijde na řadu Mitchell a zraněný spoluvězeň Murretta. Valerie Youngová se vrahovi pokouší postavit, je zraněná a schová se v Murrettově cele. Střela byla odražená, postřelila se sama. Psychopat Lamb přes neprůstřelné sklo vyhrožuje Viddickovi i Murrettovi. Odchází a na Valeriino volání se konečně ozve Huber. Policistka ale pozná, že lže a přešel k nepříteli. Kód k zámku do cel mu nedá. Nakonec ho hodí Teddovi a dá mu i svou zbraň... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo je horšie ako napísaný scenár, je zle napísaný scenár, ktorý si myslí, že je chytrý. Jedinou možnou záchranou je, že film si môžu aspoň poslednú polhodinu vychutnať fanúšikovia akcie. To je ale žalostne málo, najmä ak sa pozrieme na stoličku režiséra, očakával som oveľa viac. Ak vám teda ide o akciu, tak budete musieť strpieť hodinu nepríčetne nudných dialógov v prostredí jednej prachom zapadnutej policajnej stanice. Ak vám to stojí za to, dočkáte sa konečne pár solídnych akčných scén, celkom fajn zvratov a dobrej kamery. To je asi tak všetko. Veľká škoda premrhaného potenciálu takmer z každého uhla pohľadu. 55%. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Ona kdyby se vynechala celá ta komediální a kýčovitá stránka filmu, tak je to lehce nadprůměrný biják z jedné policejní stanice, ale tady je toho stupidního scénáře a bezvýznamných dialogů na takovýhle film prostě a jednoduše moc. Buď se tomu poddáte nebo to z chutí pošlete do prdele. Já byl během sledovačky neustále na vážkách, chtěl jsem být hodnej, ale ten konec mě fakt utvrdil v tom, že je to jenom předvídatelná krávovina. Od Carnahana jsem čekal daleko víc. Čisté 2* ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Komorní konverzační střílečka jedna báseň, jakoby ve stylu mladého Tarantina z časů, kdy ještě nevážně vážné žvanění v jeho filmech bylo osvěžující a zábavné, a ne samoúčelné a otravné. Mezi několika málo postavami, uzavřenými na venkovské policejní stanici, se rozehraje partie na život a na smrt, plná nervů, intrik, lží, zásadovosti i podrazů. Butler dobrý, Grillo i černá policejní holka skvělí, ale nejhustější postavou je psychopatický hubeňour Tony Lamb, který hláškuje o sto šest a bere svou práci s humorem a nadhledem, ačkoliv jeho prací je zabíjení lidí. Rozhodování mezi čtyřmi a maximem mi ulehčil zbytečně natahovaný závěr s jedním podivným zmrtvýchvstáním a ve stylu "padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina", završený trapným otočením sanitky a posledním záběrem a la Jackie Brown. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

I mistr tesař se někdy utne nejhorší akční  film z Butllerovi kariéry v , kterém kdy hrál. Chlápek dá pěstí policajtce a skončí na policejní stanici mezitím policajti ohledávají rozstřílené auto a další chlápek na ně najede tak, že i on skončí na policejní stanici. Zjistí se, že jeden okradl jakési mafiány o prachy a  druhý je nasazený,  aby ho zabil  pokud jsem to dobře pochopil a samozřejmě si pro ně dojdou ti mafiáni (2 zabijáci na více nebyl rozpočet)  . Butler zde hraje třetí housle a jestli dostal 30 minut tak je to moc hlavní hrdinkou je černoška s růžově nalakovanými nehty co si zde hraje na Ramba vytahuje si kulku z těla (proč to neudělala už tehdy a ležela tam jak kus hovna nevím)  a na konci, když už vypadá na umření dokonce svede automobilovou honičku.  40 procent ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jelikož jméno režiséra stále nemám v živé paměti, původně tento film představoval jediné lákadlo ve formě charismatického dua Butlera s Grillem v hlavních rolích. První polovina byla vynikající a velice jsem si užíval  atmosféru, přičemž se v příběhu odehrával jeden zvrat za druhým. Nicméně celé úsilí pohřbila finální třetina, jež na mě absolutně nepůsobila. Atmosféra byla náhle pryč, souboje nudné a černá představitelka policistky nezastavitelná i nesmrtelná. Následné rozpletení zápletky vyznělo malinko lacině a ve scéně, kdy už hlavní hrdina leží poražený na zemi a v poslední sekundě dvakrát úplně stejně zachráněn jsem náhle netušil, jestli se tomu mám vysmát a nebo zuřit. I když to vypadalo tak skvěle, nezadařilo se ani na průměr, který od Carnahana  očekávám (raději to jméno napíšu, ať si to konečně zapamatuju). 55% PS: Co měl sakra znamenat ten závěr se sanitkou?... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v štúdiách v Atlante a v Albuquerque v Novom Mexiku. Obdobie natáčania trvalo od 1. októbra 2020 do 19. novembra 2020. (Real Tom Hardy)
  • Frank Grillo uviedol, že v pôvodnom zostrihu režiséra mal oveľa viac scén. Tento bol však zamietnutý štúdiom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama