Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (42)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback, ktorý nevnáša do série nič vyslovene nové, áno, bolo nám síce ukázané prvé stretnutie Boba Fetta a Fennec, počiatky ich vzájomnej spolupráce, znovunadobudnutie strateného vlastníctva, no a ešte sme nazreli i do útrob Sarlacca, ale to nemení nič na fakte, že ustavične prešľapujeme na mieste. Od seriálu som nečakal žiadny svetoborný príbeh, ale ten scenár ja vážne plytký a miestami aj dosť skratkovitý. Na konci to vyzerá, že pôjde už naozaj do tuhého, nakoľko vojna je na spadnutie a Bobovi sa hoci nepodarilo vytvoriť vojnovú alianciu, ale aspoň docielil neutralitu ostatných hláv rodín podsvetia Mos Espy. A nesmiem zabudnúť ani na to, že Boba má nového rekruta, ktorým je práve Black Krrsant. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné doladění děje. Nenásilné prolínání s dějovou linkou Manda to jen umocňuje. Nostalgie opět stříká proudem. Ať už se bavíme o po zuby ozbrojené lodi, nebo lodi po zuby zabořené do písku s žaludkem. Upřímně, smrt Sarlacca nemohla být lepší, než prakticky poprava Seizmickou náloží. Zase se prokázalo, že humor ve Star Wars být může, když je vkusný a svým způsobem vážný. (Ne jako ta znevažující až přímo urážející sračka ve filmech 7-9). Diplomacie, akce, dovyprávění a ucelení příběhu. To vše zde bylo dávkováno přijatelným a hlavně svižným způsobem. Za mě bez výhrad. PS: Krrsantan je vážně cool týpek. Těším se na jeho plný potenciál. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a jsme v půlce! Oh no... Další zbytečně skvělý díl, a k tomu dokonce je i Filler! 10/10, miluju tento seriál a verzi Bobby, jež nám tito tvůrci přinesli. Bylo úžasné, že jsme konečně opakovaně viděly záchranu jeho asistentky, a bylo velice skvělé vidět Slav -- teda Firespray v akci. Těším se na příští týden. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Epizoda se kvalitativně přiblížila prvním dvěma dílům, nicméně na ně nedosáhla úplně. Flashbacky nám končí a já si myslím, že už bylo na čase. Ne z důvodu toho, že by mě nebavily, ba naopak zatím byly lepší než přítomnost...a právě pro to je dobře, že je jím konec, protože linka v přítomnosti je zatím spíše nudná, co se děje týče. Tvůrci mají 3 epizody na nápravu a já doufám, že jich do syta využijí. Nej moment epizody rozhodně Sarlacc, v závěsu krádež Slave One. Ba naopak mi nejvíce vadilo to, že tvůrci ve flasbacku udělali skok 5 let bez sebemenšího náznaku nebo vysvětlení. A rádoby vtipnou honičku Fetta a droidího lovce krys si podle mého tvůrci také mohli odpustit, na již tak zničené reputaci badass Boby Fetta je zasazena další ošklivá rána. Slabší 4 z 5. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už je starší linie nudná, je ta druhá ještě nudnější. vážně nechápu proč to nešlo vyprávět lineárně. Navíc, opravdu si nemůžu pomoci - jakákoliv scéna ohledně “modifikací” působí komicky (spíš jako parodie). A vzhledem k tomu, že jsme v polovině série, vidím to jako definitivní záležitost: Mandalorian je lepší. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Jangova loď je hlídkové a útočné plavidlo třídy Firespray-31, zkráceně Interceptor třídy Firespray, postavená v loděnicích planety Kuat. (Veskoslav)
  • Weequayští strážci během flashbacku křičí: „Keepuna“ (huttsky „střílet“) a používají nadávku „Sleemo“ („slizoun“). (LUKICKK)
  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)

Reklama

Reklama