Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (42)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a jsme v půlce! Oh no... Další zbytečně skvělý díl, a k tomu dokonce je i Filler! 10/10, miluju tento seriál a verzi Bobby, jež nám tito tvůrci přinesli. Bylo úžasné, že jsme konečně opakovaně viděly záchranu jeho asistentky, a bylo velice skvělé vidět Slav -- teda Firespray v akci. Těším se na příští týden. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrté epizody seriálu The Book of Boba Fett se ujmul Kevin Tanchaeroen, zkušený režisér různých seriálů. I jemu se podařilo udržet laťku a dokázat, že The Book of Boba Fett rozhodně není po Mandalorianovi poklesem. A hraných seriálů ze světa Star Wars se očividně nadále ujímají lidé, kteří jsou rádi, že mohou tento svět prozkoumávat.   Po zdrcujícím finále 3. epizody v rámci flashbacků předcházející 2. sérii Mandaloriana se děj uhýbá k setkání Boby Fetta a Fennec Shand. Dojde tak k propojení s 1. sérii Mandaloriana a následně zábavnou snahu o vloupání se do paláce Jubby Hutta. A dojde přitom k získání staré známé lodi, vyrovnání účtů a také opětovné konfrontaci se Sarlaccem.   Je zábavné sledovat, jak se z Boby Fetta a Fennec Shand okamžitě stává sehrané duo a jejich heist mise dokáže, že snad byla tahle dvojice pro sebe stvořena. Vizuál je přitom nadále parádní, hudba dvojice Ludwig Göransson/Joseph Shirley stejně tak a v průběhu opět může následovat bingo ohledně toho, kolik odkazů ze světa Star Wars jde v průběhu epizody nalézt. A minimálně celá sekvence se Sarlaccem dokáže navodit parádní husinu.   Hlavní linka poté nadále láká na válku mezi Bobou Fettem a Pykey. Boba Fett nadále rozšiřuje svůj tým a dostává minimálně jednu silnou posilu, která dokáže, že by nikdo neměl podceňovat velké chlupáče z Kashyyku. A finále navíc naznačuje, že příště dorazí známá postava, která k seriálovému Boba Fettovi vyšlapala cestičku. Dá se tudíž očekávat, že i ve zbylých 3 epizodách seriálu bude o co stát..... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečný flashback již stokrát řečeného. Spíš mě zaráží ten časový posun. V minulém díle zvítězilo Impérium a nyní se flashbacky srovnaly s časovou osou. To se Boba fakt těch pět let potuloval sám pouští za společnosti Banthy? Hrozně se to vleče. Ale snad už to byl poslední flashback... I když některé scény byly fajn (Sarlacc), nemůžu se zbavit pocitu, že ta jednoduchost scénáře mi čím dál tím více vadí. Celkově mi epizoda přišla zbytečná... A jediná nová scéna ze současnosti je ta z traileru. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zlepšení po minulém týdnu, i když na druhou epizodu to stále nesahá. Opět jsme strávili většinu času v minulosti, což by bylo fajn kdybychom nevěděli, jak to všechno dopadne. My to ovšem víme, a tak flashbacky trochu ztrácejí na významu, a ne vždy funguje to propojení mezi nimi a současností. S flahbacky je ovšem asi konec, takže nás snad čekají 3 nabité díly. Jinak ale solidní epizoda, trochu pomalá ale zároveň nezapomněli na akci, takže to ve výsledku vyšlo dobře. Hromada easter eggů a odkazů na různá zákoutí Star Wars lore. První přímé propojení s Mandalorianem, a jestli na nás nechystají nějaký trick a là Raplh Bohner, příští epizody budou v tomto ohledu ještě zajímavější. Pořád nejsem fanda Vespa gangu, ale líbí se mi, jak jsou inspirovaní Mods z Londýna, nečekal bych, že něco takového kdy ve Star Wars uvidím. A také nám do Star Wars přivedli Thundercata, takže se nezlobím :-). Solidní, ale od dalších tří epizod očekávám nářez. 7.5/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V kuchyni Jabova paláce lze potkat droida série EV. Nejznámějším „zástupcem“ ve světě Star Wars je EV-9D9, který mučil droidy v Návratu Jediho (1983). (Veskoslav)
  • Důvod výbuchu vzteku Krrsantan (Carey Jones) v kantýně a následnému utržení údu jednomu z Trandoshanů je jednoduchý. Po pádu Republiky a nastalolení Impéria se z Kashyyyku stále kolonie pro získávání otroků a také lovecký rajón Trandoshanů. Mladí Trandoshané považují za jednu z nejvyšší ctí získat kožešinu Wookieeho. (Veskoslav)
  • Weequayští strážci během flashbacku křičí: „Keepuna“ (huttsky „střílet“) a používají nadávku „Sleemo“ („slizoun“). (LUKICKK)

Reklama

Reklama