Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Recenze (49)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a originálny. Film obsahuje veľa narážok na iné filmy a britskú/americkú kultúru. Niektoré nápady a scény vyšli lepšie a boli celkom zábavné, zvyšné iba ukázali snahu, ale pointa a vtip neboli dotiahnuté do úspešného konca, čo je škoda. Určite America nie je pre každého, ale nájdu sa určite jedinci, ktorí ju budú považovať za majstrovské dielo. Za mňa 5,8/10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Animovaná šílenost, která se v některých momentech muže pochlubit opravdu skvěle vypointovanými gagy, které zaručeně potrápí Vaši bránici (BlackSmith nekompromisně vládne). Jen škoda, že snímek ve stěžejních momentech poměrně zásadně ztrácí dech a příběh, potažmo i gagy samotné se díky tomu nikterak neposouvají. Jako nenáročná jednohubka na volný večer ovšem snímek America - The Motion Picture v rámci svých možnosti funguje adekvátně. (Netflix) „George Washington, inventor of penaut butter.” ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stupidní film, který se až moc snaží být vtipný. A moc mu to nejde. Je to takový ten typ humoru, který sází na přehnaný vulgarismus a násilí. Takže kdyby mi bylo 10 let asi bych si to užíval. Popkulturní odkazy jsou fajn a závěrečná bitva taky ujde. Jinak je to celkem nuda. 4/10. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jednou si občas můžu dopřát takovouto animovanou ujetinu. Párkrát jsem si vzpomněl na legendární Team America, ale ke genialitě Treye a Matta se zde rozhodně nepřiblížíme. Animace je spíše průměrná, alespoň v závěrečné bitvě dostaneme pár několik velmi originálních nápadů. Za zmíňku rozhodně stojí hvězdné obsazení - většina celebrit předvádí spíše průměrné výkony (Samberg, Tatum), ale pár výborných hlasů co si své role užívají se našlo - Mantzoukas, Killer Mike a Forte. 60 % ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak prvně jsem čekal buranskou i krapet woke zábavu. Dokonce jsem si dal trochu toho alkoholu, ALE.....ALE fakt je 80% humoru spíše psaná lidmi z twitteru? Buď je to přehnaná agenda anebo jak si myslí twitter, že typický redneck jsou. Ten problém je, že i průměrná epizoda South Parku je více vtipná než tohle. To, že tu někdo onanuje nad producenti chápu, ale ten scénář psal typický uživatel twitteru. Jen rada na konec, těch Star Wars referncí bylo i na mě moc. Takže radím pusťte si akorát trailer a zbytek nechte být. Hodnocení OST: Jo hodnotím i OST a tady to vynechám. Převzaté věci jsou OK, ale až moc okatě dát Lynyrd Skyrd - Alabama jako hymnu? RL? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama