Reklama

Reklama

Mistr jinu a jangu: Sen o věčnosti

  • Čína Qing ya ji (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Démonický had znovu procitá a Mistři jinu a jangu musí vyřešit záhadnou vraždu a ochránit svoji říši před temným spiknutím přímo v srdci císařského dvora. (Netflix)

Recenze (31)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velkolepé Fantasy z Číny, které zaujme hezkými efekty a slušnou akcí, které je bohužél dost málo. Opravdu nevím, proč se Fantasy s démonama musí z 80% soustředit na vývoj postav a nezajímavý příběh, který nikoho moc nezajímá? Převažuje Drama, což je škoda. Finále je poměrně epické, ten démonický had je natočen skvěle, ale zamrzí, že hlavní hrdina tam stojí v pozadí, nic nepředvede a nechává ostatní dělat práci za něj, to mi přišlo celkem zvláštní. Ušlo. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5.5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tenhle druh filmů zrovna nevyhledávám,ale přesto sem tomu zkusil dát šanci a nic.Vizuál je sice víceméně ok a had je fajn,ale jinak se mi to absolutně netrefilo do nálady a nebavilo mě to.Od akční fantasy bych čekal víc než nudný příběh,který zabírá většinu přestřelené stopáže.Všechny postavy mi navíc úspěšně splývali a v kombinaci s nudou sem se v tom o to víc ztrácel...40% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku je celkem jasné, že ve finále se hlavní hrdina porve s obřím hadem. To by nevadilo, protože zlotřilý plaz je sympaťák. Jenže ta cesta, která k závěrečné bitce vede, je dost nezáživná. Copak o to,vizuál je hezký a efekty mají něco do sebe, ale to tady nestačí. Já tady vlastně viděl jen jen bandu androgynních ťamanů a ťamanek, kteří se tu občas poperou za zvuků všudypřítomné osudové hudby podpořené nadužívanými slow motion záběry, ale víc se tu řeší osobní motivace, charaktery a neodmyslitelná romantika. A to od akční fantasy fakt nečekám. Nehledě na to, že jsem se v tom občas ztrácel a když si chlapci rozpustili vlasy, a to bylo dost často, spolehlivě se mi všichni pletli. Takhle teda ne. 35% ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tato subtilní BL romance (bromance) mezi Qing Ming-em a Bo Ya-em nás zavádí do historického období východní Asie, kde vládnou démoni a celým filmem prostupuje akční fantasy a mystično. Vlastní příběh je ale hodně spletitý a někdy jsem se v něm téměř ztrácel. Zřejmě to tak asi mělo být kvůli předloze Onmjódži (nebo malinko zjednodušit?), každopádně ode mě za příběh nejnižší hodnocení ze všech hodnotícíh kritérií. Zahráno výborně, přesvědčivě (Mark Chao a Allen Deng), v Číně je obrovský potenciál herců. Fantastické souboje, velkolepý vizuál, skvělé efekty a výprava mě hodně zaujaly. Ale ta hudba, ta byla úplně NEJ a v závěrečných pasážích snímku přímo sděluje "to něco" hodně jemného, co mezi oběma hlavními postavami je, jen to nemohou lépe herci kvůli čínským nařízením vyjádřit. Hezký zážitek. Hodnocení 4,4 (691010) ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Hodně patetická čínská fantasy, ve které je žalostně málo akce, zato mnoho dlouhých a zbytečných rozhovorů. Žádný kung-fu, to mně teda chybělo nejvíc. Vizuálně je to však opravdu hezké, možná trochu kýčovité, ale mně se to líbilo. Ten vztah mezi dvěma hlavními mistry byl divnej a trochu mě znervózňoval. Co to jako k sakru mělo bejt? Čínská Zlomená hora? ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama