Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela niečo, pri čom by som každých 5 minút rozmýšľala nad tým, že to proste vypnem. Ale home office je sviňa a tak som dopozerala aj "Ví o tobě". Mini sériu (vďakabohu), v ktorej sa prvých 5,75/6 častí nič nedeje. Je to depresívne, nudné a všetky postavy sú nesympatické. Psychiater, psychoš aj hlavná naivná protagonistka, ktorá robí jedno hlúpe rozhodnutie za druhým. Človeku ani nevadí, keby sa nakoniec všetci navzájom pozabíjali. Jediná sympatická postava bol najväčší záporák, ktorý vlastne ani záporák nebol a ten šťastný koniec som mu dopriala, lebo som bola šťastná, že to skončilo.1,75* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli je na tomhle seriálu něco geniální, tak je to rozhodně rozuzlení a celkově zakončení. Mám z toho až mráz na zádech. Herecky hodně dobře zvládnuté, všichni se mi dostali pod kůži a od určitého momentu jsem musela vědět, jak to dopadne. Hodně originální nápad, který si určitě zasloužil seriálovou verzi (na film je to asi moc komplikované). A tahle určitě není k zahození. 4,5* ()

Reklama

MManual 

všechny recenze uživatele

Prvých 5 dieľov si seriál celkom konzistentne buduje zápletku, ktorá však v poslednom diely vyústi do homofobno-transfóbneho twistu. To je na škodu veci, pretože inak veľmi dobré herecké výkony Simony Brown a Eve Hewson sú nakoniec zabité pofidérnym spoločenským komentárom. Akoby už nestačilo filmov z minulosti, ktoré to vždy hrali na predátorské stereotypy queer postáv, ktoré práve naopak, sú v ďaleko väčšej miere terčami nenávisti a útokov a zaslúžia si skôr pozitívne zobrazovanie. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že první čtyři díly občas připomínají cosi od Rosamundy a toho tajemna je poskrovnu. Teprve v páté a hlavně popslední epizodě se konečně začínají obracet karty do té doby zakryté. Samozřejmě, že ten šestý díl je TOP a vysvětluje vše, čemu jsme zatím nerozuměli. Moc hezky to Rob vykombinoval! ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka! Už dychtivě sháním knižní předlohu a tuhle lahůdku budu chtít vidět znovu! Chválím herce,  tajemnou mrazivou atmosféru, kameru a barvy, hudbu, stupňované napětí a originální,  překvapivé rozuzlení. Geniálně zachycená témata lucidního snění a astrálního cestování. Za mě jednička s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama