Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Od události, kterou někteří označují jako Zatmění (Eclipse), uplynuly dva roky. Guts, známý jako Černý šermíř, se vydal na cestu za pomstou na těch, kteří ublížili ženě, již miloval, a kteří jemu i jí vpálili do těla pekelné znamení, díky kterému je pronásledují temné síly a nejrůznější démoni. Podporován svou neskutečnou fyzickou silou, zkušenostmi a obrovským mečem se Guts vydává za svým osudem. Během této cesty získá nové společníky a potká spoustu nových nepřátel, kterým se postaví v boji se zuřivostí, která by normálního člověka dokázala připravit o zbytek rozumu...
Berserk je temný a skličující příběh s fantastickými šermířskými souboji o zlověstném osudu a boji s ním. Jde o pokračování stejnojmenného anime z roku 1997 a mělo by obsáhnout části mangy (komiksové předlohy) nazvané ""Black Swordsman" a "Conviction". (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

manga od určit¨ý kapitoly padá do neskutečných sraček, takže si o nic nepřišel

na příspěvěk reagoval ElessarDeny

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Děte nekam... Já sem kurevsky rad ze to pokračuje a CGI mi teda zrovna nevadí ...mangu sem nečetl(ani nevím proč) takže neresim co a jak bylo preskoceno (třeba se k tomu tvůrci vrátí pomoci flashbeků) sice zatím jen 2 episody ale dávám jasnejch 5*

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Wysch

Tak katastrofální animace je první problém, kterého si diváci u Berserka většinou všimli. Pak teprve začali řešit další problémy typu: špatná režie, špatná hudba, nevyužitá kamera(kdyby tam bylo aspoň něco takového), chaotické smíchání několika událostí z mangy, atd... Neznám nikoho, komu by bylo úplně u prdele jak Anime vypadá. Anime je obrazové medium a tudíž by grafická stránka měla být pro tvůrce prioritou, o to více když se jedná o adaptaci jedné z nejlépe nakreslených mang. Co máš proti Deus Ex? V roce 2000 to byla dobře vypadající hra. Pokud myslíš DE: Mankind Divided, tak ten má grafickou stránku odpovídající dnešnímu standartu. Ale vnímání vizuální stránky je vždy subjektivní, takže jestli ti vyhovuje vizuál nového Berserka, tak jedině dobře pro tebe.

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

microice

Levnější. Jinak mě je to fakticky úplně u jetele, jak to vypadá. Je to Black Swordsman-like, což jsem prostě v rozpohybovaný formě vidět nemohl, a to mi stačí. Celkem mě mrzí, že lidem na Berserku vadí zrovna animace. Vadit by jim spíš mělo, že nejenom že jsme přišli o Wyalda, Snake Barona a Hraběte s jeho dcerkou, ale že přijdeme o celé Misty Valley, které je pro příběh a vývoj Gutsovy postavy dost důležitý. Jak něco vypadá, to je mi úplně fuk, to je jako hodnotit Deus Ex že je k zblití, protože vypadá naprosto odporně.

na příspěvěk reagoval Fordzy

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Starletka

Souhlas s Wyschem. Buď koukni na filmy, ty ti ale i tak moc nedají. Nebo si přečti Mangu. Je to jedna z nejlepších mang, co jsem kdy četl. Úžasné postavy, příběh, zpracování, kresba, všechno...

 

Ohledně tohoto seriálu: k zblití... No comment....

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Starletka

Koukni na předchozí tři filmy (ten první seriál fakticky neřeš, ne že by byl špatnej, ale spíš zkazí tvoje očekávání). Úplně nejlepší je samozřejmě přečíst mangu.

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Pro člověka, který neviděl originál (ostuda, já vím), má cenu se na to dívat? Respektive jedná se o remake nebo pokračování?

na příspěvěk reagoval Wysch

Reklama

Reklama