Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday narazí na tajnou společnost. V Jerichu během Dne dobročinnosti se ve Světě poutníků pokusí zjistit něco o minulosti tohoto místa a přijít na to, co se tenkrát stalo. (HanzoBureshi)

Recenze (38)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že se mé mírné obavy začínají měnit v realitu, a i když si to vůbec nepřeji, zdá se, že Wednesday opravdu nebude výjimečným seriálem, protože až na ty drobné zvláštnosti mezi osazenstvem Nevermore, nejde vlastně o nic jiného než o nesčetněkrát omletou záležitost z americké střední. Musím ale Netflix pochválit za to, jak mě dnes dokázal rozesmát. Ta woke klika jde opravdu ad absurdum; navléknout černochy do kostýmů anglických puritánů to už byl fakt velebizár a já jsem se chechtal tak, až jsem si musel utírat slzy. Svět je plný nebezpečných hlupáků, ale jsou to paradoxně právě oni, kdo mě v dnešní době dokáže skutečně pobavit. Třetí epizoda měla své světlé momenty, zároveň jsem si ale uvědomil, že to byla občas celkem nuda. / Poučení: Neváhej a foť. 3*- ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Wednesday snadno uteče svým zajatcům, kteří ji unesli. Zjistí, že jimi jsou pouze Bjanca a její pomocnice. Když vyhlásí ředitelka dobrovolnický výlet do blízkého městečka, rozhodne se naše hrdinka poodhalit pravdu o jeho zakladateli, možném budoucím sokovi, o němž našla zmínku v Rowenově knize. Jenomže ten už tři sta let nežije. V nové svatyni, kam vedou první stopy, nenajde nic. Musí tedy zajít do té původní. Zde spatří vidinu. Její předchůdkyně, vypadající stejně jako ona, v době, kdy se osada rodila, skončila zavřená mezi dalšími bezbožnými čarodějnicemi. Proč by ředitelka školy Nikdyvíc tajila společně se starostou města ponurou minulost města? Navíc, zvíře, s nímž se opět setká, žije v přítomnosti. Kdyby jím byl právě zakladatel města, což není možné... Wednesday má plnou hlavu starostí. Její nejlepší kamarádka má mít rande, setkala se s divným bezdomovcem, který brzy poté umírá, a navíc dělá starosti ředitelce. Jak to už u ní ale bývá, nezastaví se. Navíc, když někomu škodí, dost si to užívá... 95 - 100 procent. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday sa rozhodne že využije deň pomoc miestnej obci a dozvie sa viac o histórií svojich predkov na tomto mieste. Spoznávame teda hlavného inkvizítora, ktorý zrejme zohrá v príbehu svoju úlohu. Prevedenie: Začína sa mi páčiť, že sa seriál uberá viac detektívnym smerom a menej tým detsky infantilným. Burton síce vie aj viac tlačiť na pílu ale asi ho Netflix drží za gule ale rozjazdové tri diely zatiaľ hodnotím veľmi kladne. 75% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda ma mimoriadne bavila. Skvelý sarkastický humor, zaujímavý náhľad do minulosti a najmä záverečná rekapitulácia, v ktorej sa ukázala komplexnosť niektorých charakterov. Nemám síce rád zápletky o 500 rokov starých predkoch, ale pri Addamsovcoch mi to akosi nevadí. 90% Netflix ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda. Zrejme preto, lebo sa tu vystrieda viacero prostredí a pozrieme sa aj do minulosti a nebola by to scéna z tohto fikčného sveta, ak by nešlo o niečo spojeného s čarodejnicami a ich upaľovaním. Do minulosti sa dostane aj Wednesday a začne si spájať veci minulé s vecami prítomnými a vecami budúcimi. Poteší, respektíve pobaví aj scéna so sochou a aj ten pohľad zo sprchy do zrkadla. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Keď je Wednesday v kaviarni, zazvoní na zvonček, aby upútala Tylerovu pozornosť. Keď príde, povie: "Zvonili ste?", čo je bežná veta, ktorú Lurch povedal v predchádzajúcich filmoch a seriáloch Addamsovej rodiny. (molcan2)
  • Dôkazom toho, že tento seriál bol natočený v Rumunsku, je scéna, v ktorej sa rozprestierajú pouličné transparenty, v ktorej vidíme mužovu pravú ruku. Táto ruka má na prstenníku snubný prsteň. V Rumunsku sa prsteň nosí na prstenníku pravej ruky až do svadobného dňa a potom sa presunie na prstenník ľavej ruky. (molcan2)
  • Uriášův vrch (Uriah's Heep) odkazuje na slavnou britskou rockovou skupinu založenou roku 1969 – Uriah Heep. (OJan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno