foto

William Houston

  • nar. 19.7.1968 (52 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brimstone
Level Up
Tanečnice
2014 Drákula: Neznámá legenda
Katherine of Alexandria
2012 Sawney: Lidská flákota
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů
Čas hrdinů
2010 Souboj Titánů
2009 Sherlock Holmes
2008 Štvanec IRA
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
Pýchavka
2003 Jindřich VIII. (TV film)
1997 Hráč
Odysseus (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)

TV seriály

2020 The Salisbury Poisonings (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Will (TV seriál)
What Dreams May Come (E07)
Something Wicked This Way Comes (E06)
The Marriage of True Minds (E05)
další epizody (7)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2015 Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2013 Bible (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E04)
Indický lékař (TV seriál)
Into the Light (S03E05)
Trapped (S03E04)
Desperate Measures (S03E03)
další epizody (5)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky