Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa získá nepravděpodobného přítele. Skupina musí čelit nelítostným silám přírody. (SkyShowtime)

Recenze (19)

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takze definitivne cervena knihovna, ty kravo. Konecne prijde nejaka akce v podobe paradne natocenyho tornada, ovsem nepochopitelne ukoncena libackou Elsy s nejakym rudokozcem!!! To jsem fakt nepochopil. Remeslna stranka stale na spickove urovni, ale ten scenar - to nemohl delat Sheridan sam, tohle neni z jeho hlavy. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scrubland - to sú len trsy trávy a kosti mŕtvych. A keď sa podarí tak aj riadne tornádo. V tejto časti sa rozmetá nielen pár vozov, ale aj Elsino srdce, ktoré prekvitá poéziou aj v takejto nehostinnej krajine. Ku koncu má už aj indiánsky basnicky touch, hodný jej nového mena. Sam je očividne keeper, taký sa určite nestratí ani v strede tornáda. Ibaže by sa v ňom dočkal neočakávaného... Top scéna! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá epizoda. Na strastiplné cestě se poprvé ukázalo, že největší nebezpečí číhá v podobě přírodních živlů. Vydatná bouře na skupině osadníků zanechala doposud největší škody. Snad poprvé se také konečně ukázali Indiáni, coby výběrčí daní. Vynikající epizoda, která byla opravdu bohatá na silné momenty. Jelikož sleduji tento seriál chronologicky, tak nemám tušení, kdo z těchto lidí se dožije pokračování 1923. O to je můj divácký zážitek silnější. [82 %] ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný diel, nemám výhrad. Tvorca Taylor Sheridan na to má a tak neviem, či to bola z jeho strany taktika, že to všetko nerobil tak dôsledne už od začiatku (pár divákov to asi aj vzdalo), alebo sú prizvaní režiséri lepší než on. Lebo tu už mala každá scéna akúsi hodnotu, na rozdiel od prvých dielov, kde som nič také nepozoroval (alebo len v biednom množstve). Tiež už začína byť zrejmé, že scenár je najprv do bodky premyslený a až po tom napísaný. A na obzore je nová láska a vypadá to, že silnejšia, ako tá posledná, takže tentokrát Sheridan, nerob to.. Za mňa štyri a pol, teda 5. ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná nádhera! Seriál o ničem a přitom o všem. Život ze dne na den. Síla života i smrti. Uvědomění si hodnoty bytí. Přitom žádné maření dne. Překračování svých mezí. Tady lidi něco dokazovali. Sobě i své rodině. Tady se milovalo. Strachovalo. Nezahálelo. Čerpalo z přírody a zase do ní navracelo. Nelamentovalo. Neustrnovalo v depresích. Zármutku. Bolu. Nicotě. Nějaká lenost. Zahálka. Marnivost - na to nebyl čas, myšlenky, možnost. Skvělé střílečky. A ta líbačka s indiánem - no ty vole! ()

Reklama

Reklama